Είναι αρκετή η στήριξη Γραμμένου για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα στην εθνική ομάδα;

Το κλίμα στην εθνική ομάδα δεν είναι καλό εν όψει του αγώνα με την Αρμενία την Τρίτη (11/6) στο ΟΑΚΑ για τον 10ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, μετά και την ήττα εντός (0-3) από την Ιταλία και τη Δευτέρα (10/6) μετά την προπόνηση ο Βαγγέλης Γραμμένος πρόσφερε στήριξη στον Άγγελο Αναστασιάδη, στους συνεργάτες του και στους διεθνείς.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μετά την προπόνηση είχε συνομιλία με τον Άγγελο Αναστασιάδη

και τους συνεργάτες του, ζητώντας τους να αφήσουν πίσω το ματς με την Ιταλία και αναδεικνύοντας και εκείνος την σημασία του αγώνα με την Αρμενία. Το θέμα είναι ότι εάν μπορεί αυτή η κίνηση να αλλάξει το αρνητικό κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τόσο στους παίκτες όσο και στο τεχνικό επιτελείο.

Ανάμεσα στα άλλα, ο Βαγγέλης Γραμμένος είπε προς τον Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του: «Μην ασχολείστε άλλο με την Ιταλία. Να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό. Πρέπει να πάρουμε την 2η θέση και φυσικά να κερδίσουμε την Αρμενία. Είμαστε εδώ για εσάς και θεωρούμε πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε».

Λόγια που λογικά μεταφέρθηκαν στους παίκτες από το προπονητικό τιμ. Η κίνηση αυτή του Γραμμένου είχε ως σκοπό να δείξει πως η διοίκηση της Ομοσπονδία στηρίζει τους παίκτες και ότι θεωρεί κομβικό το ματς με την Αρμενία αλλά και παράλληλα πως μπορούν οι διεθνείς μας να το κερδίσουν.

Εάν το βράδυ στο ΟΑΚΑ δεν έρθει θετικό αποτέλεσμα τότε το κλίμα θα βαρύνει πάρα πολύ και η πρόκριση θα μοιάζει με «βουνό». Ο προπονητής οι παίκτες τόνισαν, πάντως, ότι θα τα δώσουν όλα για να αλλάξουν το πρόσωπό στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και έτσι να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατά την διάρκεια της προπόνησης στον Άγιο Κοσμά ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε πολλές φορές στους παίκτες, τόσο κατά την διάρκεια του προγράμματος όσο και όταν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Με τους Αρμένιους την ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ να τονίζουν πως είναι έτοιμοι για θετικό αποτέλεσμα…  

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα