Ο «εμφύλιος» ανάμεσα σε Μουρίνιο – Πογκμπά και τα… γέλια του γάλλου αστέρα ενώ η ομάδα του αποκλειόταν (εικόνες – video)

Η… κουτουλιά που δέχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ντέρμπι στο Λιγκ Καπ και ο αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ (3ος γύρος) με 8-7 στα πέναλτι (2-2) άνοιξε και άλλο το… ρήγμα που έχει δημιουργηθεί στους «κόκκινους διαβόλους» με την σχέση οργής που φαίνεται να έχουν ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Πολ Πογκμπά. Ο πορτογάλος τεχνικός και γάλλος αστέρας μπορεί να λένε μπροστά στις κάμερες ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους, φαίνεται όμως πως στο αθλητικό κέντρο του Κάρινγκτον οι δυο τους δύσκολα συμβιώνουν μαζί. Μετά και την καθαίρεση του Πογκμπά από δεύτερο αρχηγό με απόφαση του «Special One».

Λέτε να

είναι τυχαίο το γεγονός πως την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» αποκλειόντουσαν από τα «κριάρια» της Ντέρμπι (τεχνικός είναι ο Φρανκ Λαμπάρτν) ο γάλλος πρώην άσος της Γιουβέντους… γελούσε στα επίσημα; Βλέπετε, ήταν εκτός αποστολής.

Φωτιές… άναψε, μάλιστα, στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ το βίντεο που ανέβασε ο Πολ Πογκμπά, το οποίο τον δείχνει να κάνει πλάκα και να γελάει την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έβρισκε σκούρα απέναντι στην Ντέρμπι.

Ο γάλλος άσος φαίνεται να κάνει χαβαλέ μαζί με τους Σο και Περέιρα στην εξέδρα στο «Ολντ Τράφορντ» την ώρα που οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δυσκολευόντουσαν απέναντι στην Ντέρμπι, γνωρίζοντας τελικά τον αποκλεισμό. Μετά τη λήξη σηκώθηκε και έφυγε σαν να ήταν στο σινεμά.

#CarabaoCup #Derby #United #Mourinho #Pogba When you see Phil Jones walking up to take the final penalty… pic.twitter.com/4fdEPAXA4E

— Carlin (@thedaddy4737) 25 Σεπτεμβρίου 2018

Οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά εξακολουθούν να είναι στα… άκρα και τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκε ακόμα ένα «επεισόδιο» σ’ αυτή την σχέση. Όταν και ο πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να καθαιρέσει από δεύτερο αρχηγό τον 25χρονο χαφ. Πώς φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο;

Μετά το 1-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς για το πρωτάθλημα, ο Πολ Πογκμπά βγήκε μπροστά και με τα λεγόμενά του πέταξε «σπόντες» στον Ζοζέ Μουρίνιο, αναφορικά με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Όταν ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ρωτήθηκε για τις αιτίες της γκέλας, απάντησε: «Δεν τους δημιουργήσαμε προβλήματα. Στο σπίτι μας μέσα και δεν τους κάναμε τη ζωή δύσκολη. Όταν παίζουμε στο σπίτι μας πρέπει να είναι επίθεση επίθεση επίθεση. Αυτό είναι το “Ολντ Τράφορντ”. Βρισκόμαστε εδώ για να επιτεθούμε. Νομίζω πως οι αντίπαλοι θα φοβούνται μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επιτίθεται και επιτίθεται. Αυτό ήταν το λάθος μας…».

Αυτά τα λόγια προφανώς και εξόργισαν τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος σύμφωνα με τους «Times» πήρε την απόφαση να καθαιρέσει από αρχηγό τον 25χρονο χαφ. Η συγκεκριμένη εφημερίδα, που επικαλείται πηγή από το Κάρινγκτον, το προπονητικό των «κόκκινων διαβόλων», έγραψε: «Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε στους παίκτες πως ο Πολ Πογκμπά δεν θα είναι αρχηγός της ομάδας, γιατί με τον τρόπο του δεν αντιπροσωπεύει τον αρχηγό ενός συλλόγου. Η Γιουνάιτεντ είναι πάνω απ’ όλους”». Ακολούθως ο Πογκμπά έμεινε εκτός αποστολής από τον αποψινό αγώνα Λιγκ Καπ με τη Ντέρμπι.

Μουρίνιο: «Καμία ρήξη με Πογκμπά, απλώς αποφάσισα να μην είναι δεύτερος αρχηγός – Στα πέναλτι κάποιος πρέπει να χάσει

Μετά τον αποκλεισμό από τα «κριάρια» της Ντέρμπι, ο Ζοσέ Μουρίνιο, ρωτήθηκε για τον Πολο Πογκμπά και τόνισε πως δεν υπάρχει ρήξη. Δέχθηκε με ψυχραιμία τον αποκλεισμό: «Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει από το ημίχρονο το ματς, αλλά δεν το κάναμε. Είπα στο ημίχρονο ότι και στον προηγούμενο αγώνα, πως πρέπει να πάμε να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν έγινε», τόνισε ο πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε: «Μετά την κόκκινη τα πράγματα έγιναν δύσκολα, αλλά προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στα πέναλτι κάποιος πρέπει να χάσει. Ήταν μια δύσκολη βραδιά. Μετά από το έκτο και το έβδομο πέναλτι γνώριζα ότι θα είχαμε πρόβλημα με τον Τζόουνς και τον Μπεγί».

Για την υπόθεση Πογκμπά είπε: «Το μόνο που ισχύει είναι ότι πήρα την απόφαση ο Πογκμπά να μην είναι δεύτερος αρχηγός. Είμαι ο προπονητής και είναι μία απόφαση που μπορώ να πάρω χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσω κάτι, αλλά δεν υπάρχει καμία ρήξη μεταξύ μας, κανένα απολύτως πρόβλημα. Το άτομο που αποφασίζει να μην είναι πλέον ο Πολ δεύτερος αρχηγός ήταν το ίδιο άτομο που αποφάσισε να είναι ο Πολ δεύτερος αρχηγός – Εγώ δηλαδή. Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ παίρνω τις αποφάσεις. Καμία διαμάχη, κανένα πρόβλημα. Απλώς πήρα μία απόφαση, την οποία δεν υποχρεούμαι να αιτιολογήσω». Περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια… Με τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να… βράζει.

Δείτε αυτό το βίντεο από την προπόνηση της Τετάρτης:

There is no end in sight for the feud between Jose Mourinho and Paul Pogba. pic.twitter.com/y0y19BWpIl

ESPN FC (@ESPNFC) 26 Σεπτεμβρίου 2018

Pogba to Mourinho after the match pic.twitter.com/p5Jg46KGvW

— CR

Keywords
Τυχαία Θέματα