Δημήτρης Σούλτας: Μίσος, αγνό και νοικοκυρεμένο

*** Άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως «νοικοκυραίοι» παρεξηγούνται επειδή τους αποκαλούν «νοικοκυραίους».

*** Εξαιρετική δουλειά από τον Αστυνομία στο χώρο όπου λινταρίστηκε ο Ζακ Κωστόπουλος, αφού δεν κατέγραψαν ούτε καν το γεγονός του ξυλοδαρμού. Αντιθέτως φήμες λένε ότι κατέγραψαν ότι το απέναντι καφέ κάνει εξαιρετικό φρέντο.

*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ακολουθεί τον καιρό. Δέκα μποφώρ στο Αιγαίο; Δέκα μποφώρ και εντός του κρανίου του.

Θέλοντας να τοποθετηθεί για τον Ζακ Κωστόπουλο, ανέφερε ως παράδειγμα «ακεραιότητας» τον χουντικό Ντερτιλή, που είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ φοιτητή έξω από το Πολυτεχνείο το 1973.

*** Οι φασίστες που έσπευσαν να φωνάξουν συνθήματα κατά του Ζακ έξω από το κοσμηματοπωλείο, υπέγραφαν ως «ΕΣΑ», όπου το σίγμα ήταν ίδιο μ’ αυτό που χρησιμοποιούσαν τα SS. Η πουτάνα δεν θέλει να κρυφτεί πλέον.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι σήμερα ο νέος εργαζόμενος δεν έχει καμία κουλτούρα αποταμίευσης γι αυτό θα φτιάξει τον προσωπικό κουμπαρά στο ασφαλιστικό για να την αποκτήσει. Μετά θα γράψει και μια έκθεση για την αποταμίευση και το ασφαλιστικό λύθηκε για δύο αιώνες τουλάχιστον.

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, λέγοντας ότι η κυβέρνηση του είναι η καλύτερη που υπήρχε ποτέ από την ίδρυση των ΗΠΑ και από κάτω άρχισαν να γελούν. Ποτέ ένα τόσο τραγικό standup comedy δεν προκάλεσε τόσο γέλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα