Ο χρήστης Μπάμπης νιώθει συναρπαστικά στην τοποθεσία «άδεια έδρανα» (video)

Εν μέσω πανδημίας είναι πολλοί αυτοί που επιστρέφουν την προ κορονοϊού εποχή, νοσταλγώντας πράγματα που τους γέμιζαν, πράγματα που τους συνάρπαζαν.

Σ΄αυτό το… mood βρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, που μπήκε μετά από μέρες ξανά στην αίθουσα της Ολομέλειας και κάτι σκίρτησε μέσα του. Θεώρησε μάλιστα ότι είναι εξαιρετικά συναρπαστικός ο απολογισμός του έργου της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Και για να έχουμε καλύτερη εικόνα οπτικοποίησε το «συναρπαστικόν» του πράγματος με ένα βίντεο

που δείχνει καμιά εικοσαριά βουλευτές να κάθονται στα έδρανα. Πιο συναρπαστικό και από αμερικάνικη ταινία δράσης, οφείλουμε να ομολογήσουμε.

Απολαύστε όλα τα συναρπαστικά που ανάρτησε ο βουλευτής:

«Στα έδρανα ξανά, με ελαφρώς διευρυμένη παρουσία. Οι βουλευτές σε μεγάλη απόσταση (όπου τοποθετήθηκαν καρτελάκια). Για έναν συναρπαστικό πρώτο απολογισμό δράσεων του κράτους. Η σημερινή συζήτηση θα δείξει αν όσα κατάφεραν οι πολλοί θα υποστηριχθούν με απόψεις και ιδέες στη Βουλή».

Στα έδρανα ξανά, με ελαφρώς διευρυμένη παρουσία. Οι βουλευτές σε μεγάλη απόσταση (όπου τοποθετήθηκαν καρτελάκια). Για έναν συναρπαστικό πρώτο απολογισμό δράσεων του κράτους. Η σημερινή συζήτηση θα δείξει αν όσα κατάφεραν οι πολλοί θα υποστηριχθούν με απόψεις και ιδέες στη Βουλή. pic.twitter.com/XWPSxRnEou

Μπάμπης Παπαδημητρίου (@babis2019) April 30, 2020

Πηγή: Ο χρήστης Μπάμπης νιώθει συναρπαστικά στην τοποθεσία «άδεια έδρανα» (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα