Ο Μπουφόν κάνει μήνυση σε περιοδικό για την «καυτή» φωτογραφία του που έγινε viral

Νομικά κινήθηκε ο Μπουφόν εναντίον του περιοδικού που δημοσίευσε φωτογραφία του μαζί με τη σύντροφό του Ιλάρια Νταμίκο. Η φωτογραφία έγινε viral διότι δείχνει τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους σε πολύ προσωπικές ερωτικές στιγμές μαζί με την κοπέλα του.

Οι… σέξι διακοπές του Μπουφόν, έγιναν αντικείμενο συζήτησης και το περιοδικό Chi δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο διάσημος τερματοφύλακας ενώ η καλλονή σύντροφό του έχει πάρει μια περίεργη στάση και έχει το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια του.

Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Μπουφόν και την Ιλάρια οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν μήνυση στο ιταλικό περιοδικό για διαστρέβλωση της αλήθειας και «χτύπημα» στην εικόνα του τερματοφύλακα. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Μπουφόν:

«Πρόκειται για υπεράσπιση της εικόνας του, αλλά και των παιδιών του. Οι εικόνες δεν δείχνουν τι πραγματικά συνέβη. Η Ιλάρια γελούσε και έκανε μια απότομη κίνηση και βρέθηκε στα πόδια του Μπουφόν. Η υποχρέωση του δημοσιογράφου είναι να δείχνει την αλήθεια. Ο κόσμος παρασύρθηκε και κατάλαβε άλλα από τις συγκεκριμένες εικόνες».

Δείτε την εικόνα

#Buffon en sus vacaciones. El 1 siempre

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 365Scores (@365scores_es) στις Ιούλ 21, 2017, 8:16πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα