Δείτε την αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο κάλεσμα των θαυμαστών του (video)

O Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μεγάλος νικητής του Survivor, δέχεται την αγάπη του κόσμου όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Το φαν κλαμπ του είναι μεγάλο και πολύς κόσμος «πεθαίνει» για μια φωτογραφία μαζί του. Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου που αποδεικνύει πως το Survivor για τον κόσμο, αλλά κυρίως για τον Ντάνο, δεν έχει περάσει.

Η συνάντηση με κάποιους από τους θαυμαστές του σε βενζινάδικο

είχε πολλά χαμόγελα, φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και μια απρόσμενη εξέλιξη για τους παρευρισκόμενους.

Πάνω που ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μπει στο αμάξι του να φύγει, τους άκουσε να φωνάζουν το όνομά του όπως στα αγωνίσματα και δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και όλοι μαζεύτηκαν γύρω του για να φωνάξουν «Survivors»!

Δείτε το βίντεο:

Κάτι τέτοια μικρά μας υπενθυμίζουν γιατί ο @danos_ga ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή…! Η διαχείριση αδυνατεί να βρει λόγια να περιγράψει αυτόν τον άνθρωπο! 5,5 μήνες τώρα δε σταματά να μας καθηλώνει με το ήθος του! 1-2-3 ΝΤΑ-ΝΟΣ 1-2-3 Survivors #danos #aggelopoulos #teamdanos #teamaggelopoulos #survivorgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Aggelopoulos (@giorgosaggelopoulos_fans) στις Ιούλ 21, 2017, 12:33μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα