Ο Μπακογιάννης μιλά στη νοηματική για μια «προσβάσιμη» Αθήνα (video)

Ένα βίντεο για την Αθήνα με μήνυμά του στη νοηματική γλώσσα ανάρτησε στο Instagram ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών.

«Στόχος να μη γιορτάζεται μία φορά το χρόνο», είναι το μήνυμα που εξέπεμψε ο δήμαρχος Αθηναίων. «Να γίνει η κουλτούρα της ζωής μας στην πόλη. Να δημιουργήσουμε συνθήκες για μία πρωτεύουσα, προσβάσιμη, σε όλα τα επίπεδα, για όλους. Αυτό σημαίνει

Δημοκρατία, αυτό είναι πολιτισμός», πρόσθεσε στην ανάρτησή του και κατέληξε:

«Αξίζει να στηρίζουμε προσπάθειες όπως αυτή του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, με την εφαρμογή IRIS. Προσπάθεια που δείχνει τον δρόμο για την εξυπηρέτηση όλων των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη».

Η σχετική ανάρτηση:

View this post on Instagram

Διεθνής Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών. Στόχος να μη γιορτάζεται μία φορά το χρόνο. Να γίνει η κουλτούρα της ζωής μας στην πόλη. Να δημιουργήσουμε συνθήκες για μία πρωτεύουσα, προσβάσιμη, σε όλα τα επίπεδα, για όλους. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία, αυτό είναι πολιτισμός. Αξίζει να στηρίζουμε προσπάθειες όπως αυτή του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, με την εφαρμογή IRIS. Προσπάθεια που δείχνει τον δρόμο για την εξυπηρέτηση όλων των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

A post shared by • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) on Sep 23, 2019 at 5:56am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα