Ο «Αντίνοος» έπληξε Κορινθία και Σποράδες – Πλημμύρισαν δρόμοι, εγκλωβίστηκαν άνθρωποι (video)

Συνεχίζεται η επέλαση του «Αντίνοου»Στην Κορινθία αρκετά άτομα που εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνηταΗ ισχυρή βροχόπτωση έπληξε Σκόπελο και Σκιάθο

Η κακοκαιρία «Αντίνοος» εξακολουθεί να σαρώνει ολόκληρη τη χώρα, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας ισχυρή βροχόπτωση έπληξε την Κορινθία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από οικίες, καταστήματα και αποθήκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρκετά ήταν τα άτομα που εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνητα και χρειάστηκε η συνδρομή των ειδικών μονάδων, προκειμένου να απομακρυνθούν από τα επικίνδυνα

σημεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής «λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Κορινθίας, με εντολή του Αρχηγού Π.Σ. κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός της Υπηρεσίας, με 37 οχήματα και 83 πυροσβέστες για παροχές βοήθειας».

Πλημμύρισαν Σκιάθος και Σκόπελος

Η μεγάλη βροχόπτωση φαίνεται να δημιουργεί ξανά προβλήματα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής που προς το παρόν είναι αντιμετωπίσημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξαν κλήσεις για δύο ξενοδοχεία που αντιμετώπιζαν πρόβλημα άντλησης υδάτων. Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, όπου οχήματα της Υπηρεσίας μετέβησαν στην περιοχή για απάντληση των υδάτων.

Παρόμοια είναι η εικόνα και στα νησιά των Βορείων Σποράδων, ενώ τα φαινόμενα είναι έντονα στη Σκόπελο, με χειμάρρους να κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους του νησιού.

Η κακοκαιρία σύμφωνα με την ΕΜΥ θα «χτυπήσει» και το Ιόνιο όπου αναμένονται ισχυρές καταιγίδες κατά τόπους.

(πληροφορίες από korinthostv, skiathoslife)

Keywords
Τυχαία Θέματα