Έτοιμος για το Champions League ο Ολυμπιακός, φιλική «τριάρα» στη Νότιγχαμ

Ο Ολυμπιακός, μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0 σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που αποτέλεσε την τελευταία δοκιμή για τους «ερυθρόλευκους» πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η

ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε μεγάλη ενέργεια, φρεσκάδα, ρυθμό, ταχύτητα, αλληλοκαλύψεις και παραγωγικό παιχνίδι, με τον Γκερέρο να βρίσκει δίχτυα δύο φορές και να φτάνει τα έξι γκολ στους φιλικούς των «ερυθρολεύκων», που έδειξαν έτοιμοι για την ευρωπαϊκή πρόκληση που τους περιμένει.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε «εκκωφαντικά» και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι στην ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί, καθώς μόλις στο 7′ το σκορ ήταν 2-0. Μόλις στο 3′ ο Μασούρας έγραψε το 1-0 με δυνατό σουτ, ενώ στο 7′ ο Γκερέρο εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μούριτς σε κεφαλιά του Σεμέδο και διπλασίασε με προβολή.

Οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης έκαναν καλή δουλειά στη μεσαία γραμμή και δεν επέτρεπαν κινδύνους στην περιοχή του Σα, Βαλμπουενά – Ποντένσε δημιουργούσαν με τις εμπνεύσεις τους, η μπάλα κυκλοφορούσε γρήγορα και σωστά και στο 32′ ήρθε το 3-0, όταν και πάλι από ασταθή απόκρουση του Μούριτς ο Γκερέρο από κοντά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το ότι ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα, βγήκαν μπροστά και απείλησαν σε δύο φάσεις, αλλά βρήκαν τον Σα σε πλήρη ετοιμότητα. Οι Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί έδωσαν επιθετική πνοή με την είσοδό τους ως αλλαγές, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν φάσεις προς το τέλος του αγώνα, αλλά το 3-0 παρέμεινε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα (84′ Τζολάκης), Ελαμπντελαουί (72′ Τοροσίδης), Σεμέδο (72′ Μπα), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τσιμίκας (78′ Κούτρης), Γκιλιέρμε (81′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46′ Καμαρά), Ποντένσε (81′ Ντουρμισάι), Βαλμπουενά (78′ Ραντζέλοβιτς), Γιώργος Μασούρας (67′ Μπρούνο), Γκερέρο (67′ Ελ Αραμπί).

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Μούριτς (46′ Παντιλίμον), Κας (62′ Νταρικά), Ρόμπινσον (65′ Ριμπέιρο), Γουόραλ (72′ Φιγκειρέδο), Ντόσον (62′ Μιλόσεβιτς), Γουότσον, Σιλβα (46′ Αμεόμπι), Όσμπορν (85′ Τζόνσον), Λόλεϊ (81′ Ρίτσαρντσον), Αντόμα (46′ Άπια), Γκράμπαν (72′ Γουόκερ).

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έτοιμος, Champions League, Ολυμπιακός, Νότιγχαμ,etoimos, Champions League, olybiakos, notigcham