Ο ανάγωγος της Κυριακής: Ζει στον κόσμο του

Θεέ μου ποιος του τα ‘βαλε αυτά τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας; Γιατί δεν τον λυπάται ένας; Αυτή η φάτσα είναι εύθραυστη. Ένα λάθος πράγμα πάνω της και μετατρέπεται σε αβάσταχτη κωμωδία. Έβαλε τα κιάλια της εικονικής πραγματικότητας. Για να δει την εξουσία που νομίζει ότι θα πάρει.

Ο καημένος που πιστεύει τα ίδια του τα ψεύτικα γκάλοπ που στήνει με τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική συμμορία που γνώρισε ο τόπος μετά τη χούντα.

Τον είδα

στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Τον καλοχτένισαν, τον έβαψαν καλά, σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν οι γραβατωμένοι το είδωλό τους. Πρέπει να πάρουμε απόφαση, είπε, αν θα πάμε μπροστά. Με τους χουντικούς, τον Άδωνη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη. Έχει αναστήσει όλους τους χουντικούς και μιλάει και για μπροστά. Από πότε ο φασισμός, ο ναζισμός, οι χουντικοί και οι νεοχουντικοί μπορούν να ονομάζονται μέλλον;

Θα πατάξει και το οικονομικό έγκλημα είπε. Έλα; Θα πας φυλακή όλη τη Νέα Δημοκρατία με τα σκανδαλώδη δάνεια που έχετε σηκώσει από τις τράπεζες; Θα πας φυλακή αυτούς που είναι σταPanama Papers; Θα πας φυλακή αυτούς που έχουν offshore; Τα μισά σου στελέχη είναι μέσα στο σκάνδαλο Novartis. Πιο έγκλημα θα πατάξεις έρμε; Φάγατε μαζί με το ΠΑΣΟΚ τους μισούς προϋπολογισμούς της χώρας, χρεοκοπήσατε τη χώρα και έρχεστε τώρα να μας σώσετε;

Μπήκα σε ένα ταξί και μου είπε ο ταξιτζής επί λόγω τιμής. Μου λέει, ρε αδερφέ, κάτι γίνεται λάθος στο δικό μου το ταξί. 200 άνθρωποι μπήκαν αυτή την εβδομάδα μόνο μία γριά 80 χρονών μου είπε θα ψηφίσει ΚΟΥΛΗ. Όλοι οι άλλοι μου είπαν δεν μπορούν τον Μητσοτάκη ούτε να τον βλέπουν. Πώς τον βγάζουν τα κανάλια ότι προηγείται με τόσες μονάδες;

Εγώ βλέπω τη Νέα Δημοκρατία να πέφτει στην παγίδα των δημοσκοπήσεων.
Οι εκλογές είναι άλλο πράγμα.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Δεν πρόκειται ν’ αφήσουν μια νεοχουντική παρέα να φιμώσει ούτε για μια μέρα τον τόπο.
Άλλο δεξιοί, άλλο ακροδεξιοί κι άλλο νεοχουντικοί με ψευτοκουκούλες δημοκρατίας. Ώπα παιδιά…

Τελικά, οι συντάξεις θα κοπούν ή δεν θα κοπούν ρε παιδιά; Εγώ λέω να μην κοπούν και ας πάνε να λένε ότι θέλουνε. Αρκετά μας τα ζάλισαν τόσα χρόνια με λάθος μνημόνια, με λάθος συνταγές και διέλυσαν τη χώρα. Άντε και στο διάολο πια.

Μια χαρά είναι 9 η ώρα για το σχολείο. Αμήν. Αν δεν αλλάξουν και την πουτ@νοώρα σε χειμερινή μια χαρά θα είμαστε. Ας μας αφήσουν να κοιμηθούμε μια ωρίτσα παραπάνω.

Υ.Γ.1: Ο Μητσοτάκης βγήκε και είπε ότι θα καταργήσει τον υποκατώτατο μισθό που είχε βάλει ο «θετός» του πατέρας, ο Σαμαράς. Μεγάλε, τον κατάργησε ο Τσίπρας την προηγούμενη εβδομάδα. Άστο, κάνε κάτι άλλο εσύ. Πιάσε και σιδέρωνε

Υ.Γ.2: Κάτσε ρε φίλε, τον Αύγουστο δε βγήκαμε από τα μνημόνια; Οι θεσμοί τι σκατά θέλουν πάλι στην Αθήνα; Κοίτα δεις που έρχονται από συνήθεια τα παλληκάρια πλέον ρε. Καλά παιδιά οι Έλληνες, ωραία φάση η Ελλάδα. Νταξ, είπαμε όμως. Δε χαιρόμαστε που σας βλέπουμε. Ποτέ δε χαιρόμασταν. Άντε λοιπόν από εκεί που ήρθατε…

Υ.Γ.3: Εξετάσεις μετά τα 74 τους χρόνια θα δίνουν όσοι οδηγοί θέλουν να ανανεώσουν το δίπλωμα τους. Δεν το βρίσκω κι άσχημο. Επιβεβλημένο θα έλεγα ότι είναι το συγκεκριμένο μέτρο. Όποιος μπορεί και έχει την ικανότητα να εξακολουθεί να κρατάει το τιμόνι. Όποιος δεν… να μας συγχωρεί, αλλά ας μείνει στο σπιτάκι του. Με το χρόνο δεν μπορεί, δυστυχώς, να τα βάλει κανείς. Ξέρω, βέβαια, 80ρηδες που οδηγούν πολύ καλύτερα από πολλούς 30άρηδες, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Και αυτές τις εξαιρέσεις – τις επικίνδυνες εξαιρέσεις – θέλει να προλάβει αυτή η απόφαση. Και είμαι σίγουρος ότι θα μειωθούν τα ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους.

Υ.Γ.4: Μπορεί να μην ζήτησε ανακαίνιση του σπιτιού του, αλλά την έκανε. Ή μάλλον του την έκαναν. Η κατεδάφιση ενός παλιού οικήματος στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα οδήγησε σε… αλλαγές και σε ένα διπλανό σπίτι.

Οι υπεύθυνοι της κατεδάφισης προφανώς έκριναν ότι το διπλανό σπίτι δεν ήταν αρκετά ευάερο και ευήλιο και αποφάσισαν να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Έριξαν λοιπόν τον μισό του τοίχο. Το καλύτερο είναι ότι ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή του ρεκτιφιέ. Δεν πρόλαβε να δώσει οδηγίες, αλλά από τις εικόνες όλα φαίνεται πως πήγαν καλά.

Υ.Γ.5: Διάβασα ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα πάει να μονάσει σε 8 χρόνια. Το απόλυτο αρσενικό που έχει κάνει γενιές και γενιές γυναικών να τρέχουν πίσω του δήλωσε ότι μέχρι τα 60 του θα το παίζει ωραίος και μετά θα απομονωθεί, ενώ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μονάσει. Γυναίκες τρέξε όσο προλαβαίνετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα