Ο ανάγωγος της Κυριακής: Πόσες αναπνοές δικαιούμαστε τη μέρα;;

Θεέ μου δεν αντέχω άλλο αντισηπτικό. Δεν αντέχω να βρισκόμαστε και να κάνουμε αγκωνιές και φιλάκια μάτσα μούτσα από μακριά και να παλεύουμε να κρατάμε αποστάσεις.

@
Και μετά να γυρνάμε και να βλέπουμε όλα τα club να είναι ο ένας απάνω στον άλλον και να υπάρχει μία μάσκα του σερβιτόρου μόνο κι αυτή περασμένη στο κεφάλι του σα μπαντάνα.

@
Και ακούμε τάχαμου ότι ο Μητσοτάκης σκέφτεται να διευρύνει τα μέτρα. Τι να διευρύνει; Δεν ισχύει τίποτα. Ό,τι θέλει ο καθένας κάνει. Ποιος τον χέζει το Χαρδαλιά;

Λέει, δεν λέει. Αχ,

δεν τον ξέρουν τον Έλληνα.

@
Οι νέοι και οι πιτσιρικάδες τους έχουνε γράψει κανονικά και κάνουν τη ζωή τους. Διότι να πούμε την αλήθεια έχει γίνει μαλακία αυτό το τουρλού σύστημα. Τι λογική έχει στα αεροπλάνα να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον και στα θέατρα να κάθονται ο ένας δυο μέτρα μακριά από τον άλλον;

@
Ένας μόνο λόγος. Ότι αν κλείσουν οι αεροπορικές εταιρείες χάσαμε και τους τουρίστες χάσαμε και την εταιρεία. Ενώ για το θέατρο ποιος χέστηκε; Η Μενδώνη;

@
Είπα θέατρο και μου ‘ρθε στο μυαλό αυτό το τόσο κακό θέατρο που έπαιξε αυτή η δασκάλα στο σχολείο που επισκέφτηκε ο Μητσοτάκης. «Ξέρετε ποιος είναι αυτός; Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας». Αυτά τα γελοία γλειψίματα κι αυτές οι ψεύτικες φωνές.

Είναι οι φωνές που μεγαλώσαμε. Ψεύτικες και υποτακτικές. Κι αντέδρασε ο μικρός κάνοντας μια «λιποθυμία» που θα μείνει στην ιστορία.

@
Ήταν δυστυχώς τέτοια άμεση η αντίδραση του μικρού μαθητή  που δεν πρόλαβαν να το κόψουν στον αέρα.

Διότι αυτό όπως καταλαβαίνετε σε όλα τα κανάλια πλέον τα οποία ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να έπαιζε ποτέ ποτέ.

@
Μιλάμε για κανάλια Βόρειας Κορέας. Όλα. Μηδενός εξαιρουμένου!

@
Όχι, δεν πήρε ο Μητσοτάκης να διώξουν το παιδί απ’ το σχολείο, αν και το συνηθίζει να τηλεφωνεί στα κανάλια του και να διώχνει τους ανεπιθύμητους.

@
Έδιωξε και τον Τράγκα γιατί τον ενοχλούσε η σάτιρα στα πλαίσια της δημοσιογραφίας του.

Πάει κι αυτός.

@
Αυτά δεν είναι δελτία ειδήσεων είναι Ευαγγέλια.
Κάθε μέρα το υπέρ Κυριάκου Ευαγγελίου το ανάγνωσμα…

@
Όποιος αμφισβητεί τον Μητσοτάκη και τους Γερμανούς εξαφανίζεται από προσώπου γης όπως γινότανε και την περίοδο της κατοχής.

@
Γι’ αυτό και δεν υπάρχει καμιά εκπομπή και δεν θα υπάρξει που να αμφισβητήσει τον Μητσοτάκη και τους Γερμανούς.

@
Μαρκουλάκης και μόνο Μαρκουλάκης.
Δραματικά έργα και κωμωδίες ανώδυνές και τοποθετημένοι μόνο από τη λίστα του εκλεκτού τους.
Οι ντροπές δεν θα αργήσουν να φανερωθούν.

@
Στην αρχή λοιπόν άνοιξαν τα beach bar, αλλά έκοψαν το αλκοόλ και τη μουσική. Τι να πας να κάνεις δηλαδή; Να κλάψεις τον dj; Τώρα επιτρέπουν λέει τα πανηγύρια, αλλά χωρίς χορούς, μόνο καθιστοί.

Γίναμε μοιρολογίστρες καλοκαιριάτικα.

@
Δίνουν τέτοιες εντολές για να αναγκαστείς να γίνεις παραβάτης. Και έτσι θα μετακυλήσουν τη δική τους ευθύνη στην ευθύνη του πολίτη. Κατάλαβες γιατί μας τα έχουνε κάνει τσουρέκια με την ατομική ευθύνη; Γιατί δεν θέλουν να αναλάβουν τη δική τους σε περίπτωση που γίνει μαλακία.

Μητσοτάκης. Δεν έφταιξε ποτέ για τίποτα. Έκανε μόνο καλό στον τόπο.

@
Κακό στον τόπο έχουνε κάνει μόνο οι αυτοδημιούργητοι. Όχι οι ταϊσμένοι από το κράτος για δέκα ζωές.

@
Ο Μάκης Βορίδης τάχθηκε υπέρ της κάνναβης. Ποιος να το περίμενε; Να πάρει το μέρος της φούντας ο ακροδεξιός. Όχι ακροδεξιός. Χουντικός. Να ‘μαστε ξεκάθαροι.

@
Και το όνομα Μακεδονία μια χαρά το κατάπιανε. Άχνα δε βγάλανε και το τσιγαράκι τους θα το στρίψουνε. Ήθελα να ήξερα που είναι όλοι αυτοί που ουρλιάζανε για την Μακεδονία!;Πεθάνανε; Ή ήταν καθοδηγούμενοι φωνακλάδες;

@
Όταν την πατρίδα τη θυμάσαι μια περίοδο και την ξεχνάς την άλλη, δε λέγεσαι πατριώτης, λέγεσαι κωλοέλληνας.

@
«Να ‘σαι καλά ρε Καραμανλή, όπου και να ‘σαι, 30 χρόνια σε έχω ξεσκίσει και μια φορά στο δικαστήριο δεν με έστειλες». Αυτά είχε πει ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν για τον Καραμανλή και όντως είναι ο μόνος πολιτικός, ο οποίος δεν παραπονέθηκε ποτέ σε κανέναν για σάτιρα.

@
Δημοκρατία χωρίς σάτιρα δεν υπάρχει. Είναι δικτατορία του αφανούς. Τώρα ότι ο Έλληνας θέλει από καιρού εις καιρό μαστίγιο κι αυτό είναι γνωστό. Περνάμε την περίοδο του βίτσιου.

@
Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει μια ωραία ησυχία. Αντιπολιτεύονται ο ένας τον άλλον και έχουν αφήσει τον Κυριάκο ν’ αλωνίζει μόνος του. Δεν έχουν που δεν έχουν κανένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης δικό τους, φροντίζουν και να παίζουν στα κανάλια του εχθρού με διαφωνίες. Ας καθίσει ο Τσίπρας κι ας τους παρακολουθεί άβουλος και αμέριμνος.

@
Θα τους κάνει ο Κυριάκος να μοιάζουν σε λίγο σαν αντίκες.

@
Στην Αμερική ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος κατεβαίνει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί κατά του ρατσισμού. Εδώ στο Ελλάντα η Ιερά Σύνοδος καταδικάζει τη γιόγκα και κάνει δωρεά θερμικών διόπτρων για τη φύλαξη των συνόρων από τους επικίνδυνους πρόσφυγες. Καληνύχτα Ελλάδα.

@
Τι είχε πει ο Χριστός;

Αγαπάτε αλλήλους, εκτός από Αφγανούς, Πακιστανούς, Αλβανούς και γενικά φτωχούς άλλων χωρών; Οι προϊστάμενοι του μίσους κρατούν τα σκήπτρα της Ορθοδοξίας.

@
Έχουνε γίνει χειρότεροι και από τους ιμάμηδες του ισλαμικού κράτους που κατηγορούν. Ή μήπως είναι η ανάγκη να φέρουνε μέσα πιστούς στις εκκλησίες για να ρέει το μαύρο χρήμα και κάνουν πολιτική κάνοντας δωρεές θερμικών διόπτρων;

@
Κανονίστε να αγοράσετε και καλάσνικοφ Κύριοι της Ορθοδοξίας!

@
Η δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ έγινε αφορμή για σκληρές αντιδράσεις στην Αμερική και σε πολλές άλλες χώρες. Ναι, ο Φλόιντ έγινε σύμβολο για τον προοδευτικό κόσμο. Ξεσηκώθηκαν. Και έδειξαν την ύπαρξή τους, την αντίδραση τους, σ’ αυτόν τον ισοπεδωτικό νέο φιλελευθερισμό. Σ’ αυτό τον φασισμό τον απόλυτο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

@
Ο Τραμπ έχει χάσει το παιχνίδι, προσπαθεί να το παίξει ηγέτης και σκληρός κι απ’ την άλλη παρακαλάει τη Μελάνια να του χαμογελάσει στον φακό.

Μελανιά πρέπει να τη φωνάζει από τις πολλές μελανιές που της έχει κάνει για να συμπεριφέρεται όπως θέλει αυτός μπροστά στον φακό.

@
Δεν υπάρχει η βία αυτού του ανθρώπου. Ξεχειλίζει. Η πόρτα της ιστορίας άνοιξε για να βγει ο Τραμπ. Το θέμα είναι πώς μπήκε.

@
Πώς μπαίνουν όλοι αυτοί και κατσικώνονται στην ιστορία; Πώς έχουμε γίνει τόσο βαθιά ηλίθιοι;

@
Τηλεκυβέρνησεις. Έχεις την αίσθηση εσύ ότι κυβερνιέται η χώρα από τη Βουλή;

Όχι βέβαια. Από τον ΣΚΑΪ, τον ΑΝΤ1, το Star και τον Alpha. Εκεί λογοδοτούν, από τους τηλεθεατές επιλέγονται. Ένα τεράστιο ριάλιτι.

@
Με κόρνες υποδέχθηκαν τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα στη συναυλία που έκανε στο drive in. Ωραία ιδέα. Μέσα στο αμάξι χωμένοι, με τα ποτάκια τους, τους ξηρούς καρπούς τους και λίγο σεξ πίσω από τα φιμέ τζάμια. Τέλεια.

@
Τραβάω λοιπόν σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή.

@
Η Χριστίνα Παππά βγήκε κλαίγοντας την εκπομπή του Λιάγκα, επειδή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε κάτι, λέει, που την έθιξε. Δεν κατάλαβε κανείς τι ακριβώς την έθιξε, πάντως ήταν πολύ θιγμένη. Θα πω μια βαριά φράση σαν ανάγωγός που είμαι.

Στ’ @ρχίδι@ μας.

@
Γέμισε ο τόπος ψώνια.

@
Και ξαφνικά με μία δήλωση η Χαρούλα Αλεξίου μας υπενθύμισε ότι σ’ αυτόν τον τόπο υπάρχει τέχνη, υπάρχει μουσική, υπάρχει ήθος, υπάρχει ταλέντο, υπάρχει αξιοπρέπεια, υπάρχει δύναμη ψυχής, υπάρχει η Χαρούλα Αλεξίου που ήταν, είναι και παραμένει η φωνή της Ελλάδας.

@
Έτσι τραγουδάει η Ελλάδα όταν πονάει. Σαν την Χαρούλα Αλεξίου.

@
Τραγούδησε 50 χρόνια, είπε τα ωραιότερα τραγούδια, μένει για πάντα στην ιστορία και τραβάει το δρόμο της σιωπής, αυτόν που τράβηξαν όλοι οι σπουδαίοι και μεγάλοι αυτού του τόπου. Έχει γεμίσει σαχλαμάρα ο τόπος, αυτό που θέλει κι αυτή η κυβέρνηση κι αυτό που στηρίζουν όλα αυτά τα καλομαθημένα παιδιά της αστικής τάξης που μάθαινε να υποκλίνονται για να υπάρξουν.

@
Εμείς υποκλινόμαστε στη Χαρούλα Αλεξίου. Σε όλους αυτούς τους αυτοδημιούργητους που τράβηξαν και χαράξαν γραμμή στην ψυχή του Έλληνα.

@

Εδώ έκανε την πρώτη αναφορά η Χαρούλα σ’ αυτό που η ίδια ήξερε πως πέρναγε και που ακόμα δεν είχε γίνει ορατό στον κόσμο. Ενώ ο στίχος λέει «Τα ζήτησα όλα από τη ζωή μου, τα πλήρωσα με την ψυχή μου», είπε «…τα πλήρωσα με τη φωνή μου».

@
Μια φωνή που τραγούδησε τα πιο σημαντικά τραγούδια των μεγάλων αυτού του τόπου.

@
Εσείς ανοίξτε αύριο την τηλεόραση και παρακολουθήστε όλα τα σαχλοκούδουνα να ουρλιάζουν στον ρυθμό της αταλαντοσύνης.

Keywords
νεα δημοκρατια, beach bar, ξηροι καρποι, club, εταιρεία, θεατρο, ελλαδα, νέα, τραγκας, beach, κλυνν, καιρος, συριζα, τσιπρας, ΑΝΤ1, star, alpha, drive, γιωργος φουντας, βουλη, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, eurobank alpha, alpha eurobank, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, η ζωη ειναι ωραια, χωρες, το θεμα, γιογκα, δημοκρατια, ηγετης, θεμα, κωμωδιες, μουσικη, τηλεοραση, τραγουδια, τσουρεκια, alpha, star, αλεξιου, αλκοολ, αμερικη, αξιοπρεπεια, αφορμη, αχνα, βοριδης, γινει, γλυφαδα, δυναμη, δυστυχως, δηλωση, δικη, εγινε, ειπε, υπαρχει, εργα, εταιρεία, ευαγγελια, ευθυνη, τεχνη, ζωη, ζωη μου, ιδεα, ιδια, ησυχια, ισχυει, η φωνη, θεατρα, θεοδωριδου, θυμασαι, κυβερνηση, μαυρο, μακεδονια, μακρια, μητσοτακης, μυαλο, παντα, ονομα, παιδι, παιδια, πορτα, ψυχη, ποναει, σατιρα, σχολειο, φιλακια, φιμε, φωνη, φορα, χριστινα, χρημα, χριστινα παππα, χαρα, ψωνια, beach, club, drive, εκκλησιες, ελπιδοφορος, χωρα, beach bar, κλυνν, κωνσταντινα, κυριακου, μεινει, μια φορα, μπροστα, παιχνιδι, ξεχνας
Τυχαία Θέματα