Ο ανάγωγος της Κυριακής: Πάει κι αυτός ο μεγάλος έρωτας!

89 εκατομμύρια ευρώ η «μαύρη τρύπα» στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Κάποιοι έκαψαν τα ταμεία της χώρας και έχουν αφήσει στάχτες και αποκαΐδια. Οι εμπρηστές των δημοσίων ταμείων έχουν όνομα, επίθετο και κομματικό τόπο προέλευσης. Το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία και το δίδυμο της συγκυβέρνησης. Αυτοί οι εμπρηστές που έχουν κατακάψει την οικονομική ζωή του τόπου και έχουν ξεριζωθεί τόσοι νέοι άνθρωποι εξαιτίας τους, χασκογελάνε ελεύθεροι και ζητάνε εκλογές κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό. Γιατί; Μα είναι προφανές. Για να κάνουν τη μαύρη τρύπα των 89 εκατομμυρίων 189.

Δεν θέλουν τίποτα άλλο. Να ρημάξουν τα υπόλοιπα.
Σαν να τους διέκοψαν τη ληστεία και θέλουν να συνεχίσουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τους πήρε την μπουκιά από το στόμα. Γι’ αυτό λυσσάει η διαπλοκή. Άσχετο αν αυτοί είναι ικανοί να κυβερνήσουν ή ανίκανοι. Αυτό είναι άλλο θέμα που θα κριθεί ασφαλώς στις εκλογές.

Πότε όμως τόσο διεφθαρμένο σύστημα δεν έχει ζητήσει τόσο έρθει επιτακτικά να έρθει στην εξουσία. Με το σύστημα αυτό έμαθε κι ένας λαός ολόκληρος να ζει με τα αποφάγια της διαπλοκής και κάποιοι επιθυμούν τις παλιές, καλές μέρες που δίνανε λίγα χρήματα στους εφοριακούς και καθόλου στις εφορίες, που είχαν προσβάσεις και τ’ άρπαζαν πανταχόθεν. Αλλά το κυριότερο είναι που κόπηκαν τα «μαύρα» χρήματα των δημοσιογράφων που δίνονταν από τα ΚΕΛΠΝΟ κι αλλού. Γι’ αυτό αφρίζουν τα στόματα τους. Γιατί τα εντεταλμένα καθίκια έχασαν τα «μαύρα» τους καθίσματα.

«Βασιλιάς» σ’ αυτή τη χώρα είναι όποιος ταΐζει με «μαύρο» χρήμα τα παντός είδους τομάρια που είναι το καινούργια «φυτά» που ευδοκιμούν στην εποχή της στραπατσοπολίτευσης.

Υ.Γ.1: Κατά τα άλλα, οι νεκροί δεν λένε να κλείσουν τον μακρύ κατάλογο που άνοιξε η φωτιά.
Τα δάκρυα δεν μπορούν να περάσουν το καρβουνιασμένο χώμα και να χαθούν στο χώμα.
Δάκρυα που περισσεύουν!

Υ.Γ.2: «Η Ρωσία είναι μαζί με την Τουρκία και δρουν εναντίον της Ελλάδας».
Αυτό είπε ο υπουργός εξωτερικών μας.
Και δεν είναι παλαβός να τα βάλει με τη Ρωσία στα καλά καθούμενα.
Γιατί οι Ρώσοι και έρχονται στη χώρα και αφήνουν τα ωραία τους «μαύρα» λεφτά στις απανταχού Μυκόνους, για να λέμε του στραβού το δίκιο και επίσης νοικιάζουν εκκλησίες μοναστηριών για να τις λειτουργούν στα ρωσικά, δίνοντας τους ζωή. Οπότε μια τέτοια εξέλιξη έχει ανησυχήσει πολλούς.

«Έχουμε αποδείξεις», λέει ο Κοτζιάς, «ότι πήγαν να εξαγοράσουν κυβερνητικούς αξιωματούχους».
Δεν δίνουν βίζα σε ρώσους παπάδες εκεί, στη Μόσχα;
Μήπως ο παπάς δεν είναι παπάς;
Γιατί διαβατήριο που να γράφει την ένδειξη πράκτορας δεν υπάρχει.
Ένα μόνο τέτοιο διαβατήριο κυκλοφορεί.
Του 007.
Άλλον πράκτορα εγώ δεν ξέρω.

Υ.Γ.3: Το πόρισμα της Περιφέρειας δείχνει ευθύνες της πυροσβεστικής. Όχι των πυροσβεστών. Της ηγεσίας που έπαιρνε τις αποφάσεις. Οι ευθύνες τώρα πρέπει να αποδοθούν στο ακέραιο. Για να μη μιλάει το χθες.

Υ.Γ.4: Πολύ σωστό να υπάρχει ένα εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών. Να πω και την καλή μου την κουβέντα.

Υ.Γ.5: Να πω και μια άλλη καλή κουβέντα. Χάρηκα που χώρισε η Καλογρίδη με τον Λυκουρέζο. Δεν άντεχα να βλέπω τον ασθμαίνοντα δικηγόρο να προσπαθεί να ακολουθήσει την αδηφάγα περσόνα Καλογρίδη σ’ αυτό το ανόητο πανηγύρι δημοσιότητας και βλακείας.

Οι εποχές αυτές παρήλθαν. Λίγοι ακόμα έχουν μείνει στα τραπέζια απάνω να χορεύουν. Η εποχή αυτή πέθανε. Μη σας ξεγελούν οι άραβες και οι σαμπάνιες από κάτω. Η Ελλάδα αυτή δεν ζει.

Υ.Γ.6: Ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι η Ρίκα Βαγιάννη. Όλοι όσοι την γνώρισαν έχουν μόνο εξαιρετικά λόγια να πουν γι’ αυτή. Υπήρξε κυρία.
Καθόλου ανάγωγη.
Γι’ αυτό με σεβασμό την αποχαιρετούν όλοι.
Ένα θετικό, φωτεινό, ευγενικό, αληθινό κορίτσι.

Υ.Γ.7: Το καλοκαίρι συνεχίζεται. Δράματα, κλάματα, στεναχώρια για όλα όσα έγιναν. Οι νεκροί που είναι παρόντες σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται και οι έρημες ακρογιαλιές προσπαθούν να πάρουν τους καημούς και τους αναστεναγμούς όλων μας.
Θα τα καταφέρουν;
Οι άνεμοι, οι θάλασσες, οι αμμουδιές θα τα καταφέρουν να ξεχαστούμε λίγο;

Υ.Γ.8: Επιτέλους, μετά από βδομάδες μαυρίλας, θανατικού και καταστροφών μπορώ να πω ότι η βδομάδα που πέρασε με έκανε εξαιρετικά ευτυχή. Γέλασε το χείλι μου και μάλιστα ευρωπαϊκά. Παρότι ανάγωγος, ο κλασικός αθλητισμός είναι η μεγάλη μου αγάπη, οπότε Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακόπουλου, Μίλτος Τεντόγλου και Βούλα Παπαχρήστου με έκαναν να χαμογελάσω.

Υ.Γ.9: Αυτοί είμαστε ρε και δεν θ’ αλλάξουμε ποτέ όσο δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, όσο δεν γίνονται έλεγχοι. Στη Λευκάδα κατέσχεσαν παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες στο Πόρτο Κατσίκι, σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού. Και ρωτάω εγώ, ο ανάγωγος, ο κύριος αυτός που τις έστησε και έβγαλε παράνομο και «μαύρο» χρήμα για μήνες ή ακόμα και για χρόνια θα το επιστρέψει;

Υ.Γ.10: Διάβασα ότι η ανεργία έπεσε για πρώτη φορά μετά το 2011 κάτω από τις 20% μονάδες. Ναι, αλλά με τι μισθούς ρωτάω εγώ.

Υ.Γ.11: Η Αυλωνίτου, αυτή μωρέ που είχε δηλώσει ότι είναι πολύ όμορφη και πολύ μορφωμένη, είπε στον ΑΝΤ1 ότι ο Μητσοτάκης λέει παπαρίες. Έτσι είναι, αλλά άλλο να το λέω εγώ κι άλλο μια βουλευτής. Όποιος θέλει να ασκεί δημόσια πολιτική κριτική πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί τις σωστές λέξεις κι αυτό ισχύει γι’ όλους τους βουλευτές. Ακούς γυρολόγε Βασίλη Οικονόμου που έχεις το θράσος να μιλάς για «κλωτσιές και δρόμο»; Διαφορετικά απλά κλείστε το στόμα τους. Μας κουράσατε. Όλοι σας.

Υ.Γ.12: Εντάξει, τέταρτη χώρα στην Ευρώπη με την πιο ακριβή βενζίνη είμαστε. Μας παίρνει για μια αύξηση ακόμα μέχρι να πιάσουμε κορυφή.

Υ.Γ.13: Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχης Δημοσίων Εσόδων βρήκαν στη Μύκονο 2 POS συνδεδεμένα με την Ελβετία και ισπανούς εργαζόμενους που ήταν ασφαλισμένοι στο ισπανικό ΙΚΑ. Αν πήγαιναν πιο κάτω ίσως έβρισκαν και έλληνες εργαζόμενους με μισθούς Μπαγκλαντές.

Υ.Γ.14: Στις εξέδρες του Καραϊσκάκη απαθανάτισαν οι φωτογράφοι τον Άκη Τσοχατζόπουλο, στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λουκέρνη. Ο δικηγόρος του, προκειμένου να πετύχει την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους, είχε πει πως «η νοσηλεία του πρέπει να συνεχιστεί σε έναν πιο συγκροτημένο χώρο, σε ένα κανονικό νοσοκομείο». Το Καραϊσκάκη εννοούσε;

Υ.Γ.15: Άντε και καλό 15αύγουστο να έχουμε.

Keywords
νεα δημοκρατια, ακης τσοχατζοπουλος, κεελπνο, ΠΑΣΟΚ, νέα, εκλογες, συριζα, κελπνο, ρωσία, ελλαδα, αποδειξεις, καλοκαιρι, παπαχρηστου, ΑΝΤ1, μυκονος, ικα, τσοχατζοπουλος, ολυμπιακος, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, ρικα βαγιανη, εκλογες 2012, φωτια, νεος παπας, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη ειναι ωραια, ητανε μια φορα, βουλευτες, διαβατηριο, ρωσία, δημοκρατια, θεμα, λευκαδα, ξαπλωστρες, ρωσικα, ωρα, αγαπη, αθλητισμος, αυξηση, ανεργια, απλα, βδομαδα, βενζινη, βιζα, γινονται, δακρυα, δειχνει, διδυμο, ευρω, ειπε, υπαρχει, ελβετια, εξελιξη, εποχη, εποχες, επιθετο, ερχονται, ευρωπη, εφοριες, ζωη, ισχυει, θετικο, θρασος, ισπανικο, κελπνο, κυρια, κι αλλο, λεφτα, λογια, μηνες, μητσοτακης, νομοι, ομπρελες, ομορφη, ονομα, πεθανε, στομα, σχεδιο, τουρκια, φορα, χωμα, χρημα, δικιο, εκκλησιες, εθνικο, χωρα, λεξεις, μεινει, μυκονο, νεκροι, παιχνιδι, ρωσοι, σωστο, θαλασσες
Τυχαία Θέματα