«Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα παιδιά μας» – Συγκλονίζει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη

«Δεν έχει αλλάξει τίποτε. Να δούμε πότε θα τελειώσουμε»«Είναι ψύχραιμοι και κάνουν μεγάλη υπομονή, αν και το χρονικό περιθώριο που παραμένουν στις φυλακές, από τις 3 Μαρτίου, είναι τεράστιο»Πριν από περίπου ένα μήνα, το τουρκικό δικαστήριο απέρριψε την πέμπτη αίτηση των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη για αποφυλάκισηΟι δύο έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται κρατούμενοι στην Τουρκία πάνω από πέντε μήνες

Ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος, συγκλονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News

(θα δημοσιευθεί αύριο), με αφορμή τη νέα πρωτοβουλία δικηγόρων για την αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών, οι οποίοι βρίσκονται κρατούμενοι στην Τουρκία πάνω από πέντε μήνες.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα παιδιά μας. Δεν ξέρετε τι αγώνα δίνουν και τα ίδια… Δεν έχει αλλάξει όμως τίποτε. Να δούμε πότε θα τελειώσουμε», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μητρετώδης.

Πριν από περίπου ένα μήνα, το τουρκικό δικαστήριο απέρριψε την πέμπτη αίτηση των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη για αποφυλάκιση. Οι δύο έλληνες στρατιωτικοί εξακολουθούν να κρατούνται χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Ωστόσο, ο πατέρας του Άγγελου τονίζει ότι δεν το βάζουν κάτω: «Είναι ψύχραιμοι και κάνουν μεγάλη υπομονή, αν και το χρονικό περιθώριο που παραμένουν στις φυλακές, από τις 3 Μαρτίου, είναι τεράστιο. Απαιτούνται απίστευτα ψυχικά αποθέματα για αυτή τη δοκιμασία. Ζούμε μια πρωτόγνωρη αδικία και τα παιδιά σηκώνουν όλο αυτό το βάρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα