Ο ανάγωγος της Κυριακής: Οι πειρατές της Χαραμοφαϊκής

Προελαύνει ο Κυριάκος.
Αυτό δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις κι αν ακόμα είναι υπερβολικές ως προς τη διαφορά, το σίγουρο είναι ότι η διαφορά υπάρχει.

@
Κι ας περάσαμε ένα χαλασμένο καλοκαίρι όπου μείναμε με το ποτό στο χέρι. «Μη σου πω και με το πουλί στο χέρι», μου είπε ο κολλητός μου ο Αχιλλέας. «Τρεις τουρίστριες όλες κι όλες γνώρισα. Καταραμένο καλοκαίρι.

Ξαναγύρισα στην γυναίκα μου!»

@
Η Μύκονος βυθισμένη στην άσπρη της κατάθλιψη. Κρυφά πάρτι σε βίλες με βίζιτες και ναρκωτικά στο υπόγειο, εκεί που κοιμόντουσαν παλιά οι Φιλιππινέζες. Το «νησί των ανέμων», έγινε το «νησί το απανέμων». Ούτε Ρέμος, ούτε Άραβες, ούτε πούρα, ούτε σαμπάνιες, ούτε αυτά τα μισοβλαμμένα χαρούμενα να φωνάζουν Μύκονοοοος.

@
Τα μάζεψαν οι Μυκονιάτες και κουβαλήθηκαν στην Πάρο και ψάχναν απεγνωσμένα πού θα κάνουν επίδειξη τις καινούργιες πλαστικές, καθώς σερνόντουσαν πάνω σε χρυσοτακουνάρες, αγκαλιά με κάτι χοντροπουρομ@λάκες που σπάγαν τραπέζια και καρέκλες στο «Barbarossa». Μέχρι που τον έκλεισαν και αυτόν.
Αυτό είναι το δράμα της Πάρου.

@
Μετά το ναυάγιο του Σάμινα, ναυάγησαν εκεί οι σάπιοι της Μυκόνου!

@
Διότι άμα δεν γ@μ@ς, σπας πιάτα, ποτήρια και καρέκλες…

@
Έφτασε η Αντίπαρος να έχει τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού. Το νησί με τους low profile επιχειρηματίες γέμισε με κάθε λογής μαϊντανούς και τηλεπερσόνες που πήγαν εκεί για να δουν ναυαγό τον Τομ Χανκς.

@
Και όλα αυτά με τους Τούρκους να κάνουν βόλτες στα νερά του Αιγαίου και εμείς να τους παρακολουθούμε αμέριμνοι να επεξεργάζονται την υφαλοκρηπίδα μας. Αλλά όταν ο Μητσοτάκης λέει «ας πάμε στη Χάγη», τι πρέπει να κάνει ο Ερντογάν; Να μας εξαναγκάσει να πάμε στην Χάγη.

@
Αυτοί τον ρόλο τους και εμείς τον δικό μας.
Αν πάμε στη Χάγη εσείς τι λέτε; Θα μείνουμε στην ίδια παρούσα κατάσταση; Όχι βέβαια. Ο Ερντογάν δεν πάει εκεί για να χάσει.
Οι Γερμανοί είναι φίλοι του και οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι.
Ο καθένας για τους λόγους του.
Και μη μασάτε λόγια πληρωμένα.

@
Και ας αφήνουν επίτηδες ανοιχτά τα μικρόφωνα οι Γερμανοί για να ακούμε εμείς δήθεν πόσο μας αγαπούν και μας στηρίζουν.

@
Οι Γάλλοι μας στηρίζουν διότι αγοράσαμε και δέκα φρεγάτες τους. Δηλαδή μερσί μποκού. Κι η φρεγάτα κοστίζει. Γεραπετριίτης και Πέτσας, μαζί με τα Πετσωμενα και τσεπωμένα ΜΜΕ άρχισαν να λένε δεξιά και αριστερά, πόσο καλό θα κάνουν για τη χώρα νέα εξοπλιστικά προγράμματα. Ό,τι ακριβώς έγινε και μετά την κρίση των Ιμίων. Μικρή υπενθυμίση. Τα εξοπλιστικά τότε τα χειρίστηκε ο Τσοχατζόπουλος.

@
Γιατί λοιπόν προελαύνει ο Κυριάκος, ενώ οι Τούρκοι κοντεύουν να μπουν στο Καστελόριζο και να δημιουργήσουν εκεί την μικρή Κύπρο; Γιατί απλούστατα ο Κυριάκος διαθέτει ένα ισχυρό επιτελείο επικοινωνίας και όχι μόνο.
Παρά τα χιλιάδες εμπόδια Σαμαρά, έβαλε επιτέλους χέρι στον τσαρλατάνο της πολιτικής, τον Άδωνη.
Δεν τον κούνησε από την καρέκλα του, του πήρε όμως την καρέκλα κάτω από τον κώλο.
Ούτε να βλέπει ο ένας τον άλλον. Αν τους δείτε μαζί η υποβόσκουσα αντιπάθεια βόσκει στα μάτια τους.

@
Ενώ μπαίνουμε στον χειρότερο χειμώνα, μετά τους χειμώνες της μακράς κρίσης των μνημονίων, οι κάποιες μειώσεις προκαταβολής φόρων, οι κάποιες ελαφρύνσεις στην φορολογία και η αναμενόμενη πτώση της εισφοράς αλληλεγγύης στα μισά, βοηθούν τον Μητσοτάκη στο να έχει ακόμα την κυριαρχία, την πολιτική κυριαρχία.

@
Όμως η εισφορά αλληλεγγύης πρέπει να καταργηθεί ολόκληρη. Τώρα.
Εμείς χρειαζόμαστε αλληλεγγύη.
Όχι να δίνουμε κιόλας. Και να πάνε να γ@μηθούν οι φειδωλές χώρες της Ευρώπης, που μην έχετε καμία αμφιβολία ότι κι αυτές είναι δημιούργημα της Γερμανίας για να μη φαίνεται αυτή η κακιά. Ο Σόιμπλε δεν είναι απλά μία μορφή, είναι μια νοοτροπία με βαθιές ρίζες στη Γερμανία.

@
Γι’ αυτό και ο Κυριάκος γάλλοκοιμάται. Γι’ αυτό και οι Γερμανοί του παίζουν παιχνίδια από πίσω. Γιατί έχουνε νεύρα μαζί του, που δεν τους κάθεται όσο φρόνιμος τον περίμεναν.

@
Επίσης 80% πέσαν τα εισοδήματα των Ελλήνων από τα ενοίκια. Εκεί θα συνεχίζει να μένει ο ΕΝΦΙΑ του Βενιζέλου.

@
Μηδενική εισφορά, χαμηλότεροι φόροι, όχι προκαταβολή φόρου ολόκληρη, ενίσχυση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων και ο Μητσοτάκης θα πάρει αέρα δυο τετραετίες διότι τόσες θα χρειαστεί απ’ ότι φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ Για να ανασυνταχτεί.

@
Μισή τόλμη, μισή ατολμία, σύνολο ατολμία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακατεύει τα παλιά υλικά της αποτυχίας του και προσπαθεί να κάνει επιτυχία.
Λάθος.
Από την ώρα που χάθηκαν οι εκλογές, με τέτοια διαφορά, μένει ο αρχηγός, κρατάει τέσσερα δυνατά στελέχη για να κάνει τις αναγκαίες αλλαγές και άπαντες πάνε στα σπίτια τους. Ή στα μετόπισθεν.

@
Αυτό το πράγμα με τον κάθε αποτυχημένο που συνεχίζει να ψάχνει ρόλο ενώ η κοινωνία τους δείχνει ότι θέλει δυναμικές αλλαγές, ριζική αναδιάρθρωση του προφίλ τους, νέα πρόσωπα, αυτοί προσπαθούν να μετατρέψουν τον Τσίπρα σε Γεώργιο Ράλλη.
Χαλαρό, ημιάβουλο να σέρνεται πίσω από τις καταστάσεις.
Τι έχει να προσφέρει ο Σκουρλέτης; Πέτυχε ο Τσακαλώτος; Να συνεχίσω;
Τι τους αλλάζει θέσεις; Σαν το ανέκδοτο. Τον έλεγαν Γιώργο Σκατά και το έκανε Γιάννης Σκατάς.

@
Οι πραγματικές αλλαγές δεν έχουν ακόμα φανεί. Γιατί αν δεν υπάρξουν οριστικές αλλαγές δεν θα υπάρξει νέος λόγος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαζέψει 100 κλαμένες χήρες, που κλαίνε και συζητάνε τον ασταμάτητο.
Ριζική αλλαγή της ομάδας που έχασε.
Όποιος φοβάται, χάνει και κερδίζει ο φόβος του.

@
Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ας πούμε, ο οποίος ανέλαβε νέος εκπρόσωπος Τύπου, είναι μια σωστή επιλογή.
Στον σωστό δρόμο.
Τέτοιες αλλαγές. 

@
Εν τω μεταξύ, είναι ιδέα μου ή μας ετοιμάζουν για τοπικά lock down οσονούπω;

@
Ο Τσιόδρας έφυγε ο Γώγος ήρθε. Αλλά δεν θα ‘ναι το ίδιο.
Η επιστήμη παίζει τον ένα ρόλο, το πρόσωπο όμως παίζει καθοριστικό λόγο στο να πείθεται ο κόσμος. Και ο Τσιόδρας διέθετε και τα δύο.

@
Αλλά φαίνεται δεν είναι διατεθειμένος να παίξει πολιτικά παιχνίδια ή να κρύβει νούμερα και αριθμούς. Γιατί όταν στα νησιά αντί να αναφέρουμε κρούσματα αναφέραμε γενικά και αόριστα επιδημιολογικό φορτίο, αυτό το φορτίο στο τέλος κάποιος θα το φορτωθεί.

@
Τετραπλασιάστηκαν οι νοσηλείες στις ΜΕΘ λόγω κορονοϊού, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που προσβλήθηκαν από τον ιό έπεσε στα 39 έτη. Πρέπει να σταματήσουμε τις μαλακίες τώρα.

@
Μέχρι να επιβεβαιωθούν οι θεωρίες συνωμοσίας καλό είναι να φοράμε τη μάσκα μας.

@
Στις 7 Οκτωβρίου η απόφαση για τη δική της Χρυσής Αυγής. Ελπίζουμε σε μία χρυσή απόφαση να τελειώνει ο φασισμός από τη χώρα στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία.
Και για να δικαιωθεί η μάνα του Φύσσα που συνέχισε μόνη της τον δρόμο του παιδιού της και είναι αυτή που κατάφερε να βγάλει τη Χρυσή Αυγή από τη Βουλή.
Η Ελλάδα τής χρωστάει πολλά.

@
Ο Κυρανάκης είπε στους ανέργους ότι φταίνε αυτοί που είναι άνεργοι, επειδή δεν ψάχνουν στο ίντερνετ για δουλειά και επειδή δεν έχουν σωστά δομημένο βιογραφικό. Έχεις ατομική ευθύνη ρε φίλε για την ανεργία σου. Πως να το πούμε; Δεν είσαι φλωρομπεμπές να γλείφεις δεξιά κι αριστερά.

@
Τον έβγαλε στον αέρα ο Τάκης Χατζής και τον έκανε με τα κρεμμυδάκια. «Που έχεις δουλέψει» τον ρώτησε κι αυτός απάντησε ότι έχει ένσημα 10 χρόνια και ότι είναι πολύ καλός στη δουλειά του και ότι φτιάχνει ιστοσελίδες. Γενικά κι αόριστα.
Οι αεριτζήδες που κάνουν και τους καμπόσους.

@
Αλλά αφού οι αριστεροί κάθονται και συζητάνε μαλακίες, οι Κυρανάκηδες θα λύνουν και θα δένουν.

@
Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε την περασμένη Πέμπτη 46 χρόνια ζωής. Τι σχέση έχει αυτό το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Φιλιππινέζα της δεξιάς, Φώφη Γεννηματά, ένας θεός πράσινος ξέρει.

@
Να μην το ξεχάσω. Θυμάστε εκείνο το πλωτό φράγμα που είχαμε αγοράσει για να εμποδίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που εισέρχονται στα ελληνικά ύδατα; Ε, τελικά δεν μας κάνει. Είναι άχρηστο. Απλώς δώσαμε 500.000 ευρώ. Στο φράγμα ναι. Πάντα στο φράγμα

@
Αλλοίμονο. Ώρα να φανταστούμε τώρα ότι αρπάζουν και προμήθειες.
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι είναι αθώοι από κούνια. Κατάφεραν να αναποδογυρίσουν ολόκληρη Novartis. Tι λες τώρα;

@
Και δεν μας φτάναν όλα, επέστρεψε και ο Big Brother. Έχουν μαζέψει εκεί μέσα όλους όσους κάνουν νούμερα στα instagram και στα social media και έχουν διαλέξει και ένα μείγμα για να το παίζουν προοδευτικοί. Ένας αντιρατσιστής, ένας που δεν μπορεί τους ομοφυλόφιλους, ένας ομοφυλόφιλος, μία που ο Θεός να την κάνει αγρότισσα και καλωσόρισες μαλακία!

@
Ολική επαναφορά της δεξιάς, σε όλα τα επίπεδα. Και μια Μενδώνη, υπουργός Πολιτισμού που καιγόντουσαν οι Μυκήνες, διέκοπταν για τη φωτιά αυτή στη γαλλική τηλεόραση και εδώ η Μενδώνη ατάραχη ανέβαζε φωτογραφίες από εκεί που πρόλαβαν και σβήσανε.

@
Οι Τούρκοι έρχονται. Στη Χάγη αν πάμε καθόλου ρόδινα δεν θα ‘ναι. Απλά δεν θέλει η Γερμανία να σηκώσει άλλο μίσος απ’ τους Έλληνες και μας στέλνει στη Χάγη για να επιβάλει την άποψη της μέσω Χάγης. Σιγά μην είναι η Χάγη ανεξάρτητη.

@
Εμείς ακόμα θα γιορτάσουμε το ‘21 με τη Γιάννα. Για να δούμε.
Γιατί αν η Ελλάδα υποστεί ήττα το 2021 θα είναι η χρονιά που θα σκορπίσει ο στρατηλάτης Μητσοτάκης και θα στραφούν εναντίον των δημοσιογράφων που αποκοίμιζαν με συνείδηση τη χώρα.

Keywords
πειρατες, το νησι, εισφορα αλληλεγγυης, χρυση αυγη, big brother, δημοσκοπηση, καλοκαιρι, μυκονος, δραμα, low, τομ, υφαλοκρηπίδα, μμε, νέα, τσοχατζοπουλος, κυπρος, σαμαρας, σόιμπλε, ενφια, βενιζελος, φοροι, συριζα, εκλογες, αναδιαρθρωση, τσιπρας, βουλη, ελλαδα, ΠΑΣΟΚ, παπανδρεου, novartis, big, brother, instagram, media, μυκήνες, μυστικες δημοσκοπησεις, βιογραφικο, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, ακης τσοχατζοπουλος, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, φορολογια 2013, κυπρος εκλογες, νεος παπας, αλλαγη ωρας 2013, αμα, ητανε μια φορα, κοινωνια, instagram, χωρες της ευρωπης, δυνατα, χωρες, αυγη, αχιλλεας, γερμανια, γυναικα, δημοκρατια, δουλεια, ηττα, καταθλιψη, μμε, ναρκωτικα, νησι, νησια, παιχνιδια, ρεμος, ρωτησε, τηλεοραση, υφαλοκρηπίδα, φωτογραφιες, ωρα, αγκαλια, αλληλεγγυη, ανεργια, ανεκδοτο, απλα, βιλες, δειτε, δικη, δειχνει, εγινε, ευρω, ειπε, υπαρχει, ενσημα, επιτυχια, ερντογαν, ερχονται, ετη, ευθυνη, εφυγε, ζωης, ιδεα, ιδια, ιδιο, ιντερνετ, θεος, θεωριες, καστελοριζο, λογια, λογο, ματια, μυκήνες, μητσοτακης, μισος, μορφη, νευρα, νοοτροπια, παντα, ορος, παμε, πεμπτη, πιατα, ποτηρια, πουρα, προγραμματα, ρολο, σιγουρο, σόιμπλε, σπιτια, τολμη, τομ, φασισμος, φιλε, φοβος, φορολογια, φωφη, φωφη γεννηματα, χαγη, χερι, χατζης, χηρες, χρυση, brother, big, ελληνικα, φιλοι, γωγος, χωρα, κακια, κρυφα, low, media, novartis, ποτο, ρωσοι, σωστο, υλικα
Τυχαία Θέματα
Κυριακής, Χαραμοφαϊκής,kyriakis, charamofaikis