Ο ανάγωγος της Κυριακής: Ο πρίγκιπας μας μάρανε

Ήρθε ο Κάρολος με την Καμίλα, αλλά στην Ακρόπολη δεν ανέβηκαν διότι θα έβλεπαν τις κλεμμένες Καρυάτιδες κι αυτοί ξέρουν που είναι οι κλεμμένες. Γι’ αυτό τους πήγαν στην Κνωσό, γιατί από εκεί ο Έλγιν δεν είχε κλέψει κάτι. Οπότε πήγαν εκεί όπου δεν έγιναν ερωτήσεις. Μην ενοχληθεί ο πρίγκιψ.

Στο αεροδρόμιο πετάχτηκε ο Τερενς και του είπε: «Καλησπέρα ονομάζομαι Τέρενς και είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». «Χέστηκε η Φατμέ», ήθελε να απαντήσει

η «αυτού μεγαλειότης», αλλά επειδή είναι και gentleman αρκέστηκε σε ένα: «Η Σίτι τα πάει καλύτερα φέτος». Τι να πει;

Τρελάθηκαν οι ανιχνευτές μετάλλων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τα παράσημα του διαδόχου. Τόσα παράσημα ούτε ο Στάθης Θεοχάρης στο «Καλημέρα Ζωή» του Φώσκολου. Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι σημαίνει το κάθε παράσημο.

«Πείνασα» του είπε κάποια στιγμή η Καμίλα καθώς περπατούσαν την Ερμού και της πήρε ένα κουλούρι 0,50 ευρώ. Άντε πάρε το κουλούρι στη γκόμενά σου και άμα σου κάτσει το βράδυ να με φτύσεις.

Αφού βαρυστομάχιασε η Καμίλα από το κουλουράκι Θεσσαλονίκης ο πρίγκιπας είπε να την πάει για καφεδάρα. Έτσι χαλαρά, ελληνικά. Αντί να χτυπήσει φραπεδιά μπαλκονάτη, η «αυτού υψηλότης» ήθελε φρέντο καπουτσίνο και μάλιστα χωρίς καλαμάκι. Έπιναν τον καφέ με τις κάμερες και τους περαστικούς με τα κινητά σηκωμένα να απαθανατίζουν το πριγκιπικό ζευγάρι. Τόσο ξενέρωτα, μα τόσο ξενέρωτα. Μπλιαχ.

Υ.Γ.1: Της πουτάνας στη Θεσσαλονίκη. Πήρε ο Θεός κανάτες και τις πέταγε σαν βροχή. Μια τα σκουπίδια, μια το Μετρό, μια το νερό, αλλά το κυριότερο ο ΠΑΟΚ. Κάτι δεν τους πάει καλά στη συμπρωτεύουσα και είναι κρίμα και άδικο. Διότι τα καρντάσια, καρντάσια. Πάλι καλά, πήρε το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ και θα χαρεί τουλάχιστον για λίγο η πόλη.

Υ.Γ.2: Εν τω μεταξύ, ενώ όλη η Ελλάδα αγωνιά για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς, είχαμε επιτέλους μια σοβαρή και αρκετά φιλοσοφημένη απάντηση και μάλιστα από τα χείλη ενός πλέον αρμόδιου για το ζήτημα. Ο Φώτης Κουβέλης, λοιπόν, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα βαρυσήμαντη εκτίμηση, η οποία δεν μπορώ να κρύψω ότι με διαφώτισε και κυρίως με καθησύχασε: «Από τις συνεχείς πιέσεις δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποια στιγμή ο κ. Ερντογάν να αποφασίσει την αποφυλάκιση και την απελευθέρωσή τους», είπε ο τιτανοτεράστιος Φώτης. Μήπως μας τρολάρει;

Υ.Γ.3: Ομοφοβικός «απόπατος» θα μπορούσε να χαρακτηριστούν οι – δίχως σταματημό – δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, με αφορμή το νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα σε γκέι ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Αφού λοιπόν έκανε ένα απαράδεκτο παραλληλισμό μεταξύ ομοφυλοφιλίας και παιδοφιλίας, την επόμενη ημέρα προσπάθησε να ανασκευάσει τα λεγόμενα του με ένα εξίσου χυδαίο παραλήρημα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να πάρουν τα παιδιά των ετεροφυλόφιλων».

Και το σίριαλ «ομοφοβικός Κατσίκης» δεν έχει εκεί σταματημό, καθώς όταν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν την παραπομπή του στην επιτροπή δεοντολογίας, ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του αποκαλώντας του ως «ετεροφοβικούς προστάτες της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας».

Αφού η Αννέτα Καββάδια του έδωσε μια «πληρωμένη» απάντηση, αφού υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια το άρθρο για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, το τελευταίο «χτύπημα» κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ ήταν η κλήση του στην Επιτροπή της Δεοντολογίας της Βουλής. Οι ομοφοβικοί ας επιστρέψουν εκεί που ανήκουν λοιπόν, στα λαγούμια του σκοταδισμού και της άγνοιας.

Υ.Γ.4: Άνοιξε για τα καλά όπως φαίνεται ο «ασκός του Αιόλου» με τα σκάνδαλα στα νοσοκομεία… Θα βγουν όλα στο φως. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Μαθαίνουμε ότι βρέθηκαν αρκετά χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς γιατρών. Κάποιοι, μάλιστα, μόλις πήραν χαμπάρι ότι θα τους τσιμπήσουν την κοπάνησαν, όπως μου σφύριξε στο αυτί ένα «πουλάκι». Οι συνάδελφοι παίρνουν καθημερινά τηλέφωνο για κάποιο νέο τους, αλλά, όπως μαθαίνω, βγαίνει τηλεφωνητής.

Υ.Γ.5: Στο Ναύπλιο έκαναν και φέτος αγιασμό στα οχήματά τους ανήμερα του Αγίου Χριστόφορου για να αποφύγουν τα τροχαία. Οι παππάδες βγήκαν στον δρόμο και με μπόλικο βασιλικό ράντισαν αυτοκίνητα, μηχανάκια και οδηγούς για να κυλήσει η χρονιά ανώδυνα και χωρίς θύματα στην άσφαλτο. Το θέμα είναι ότι εκτός από το εξωτερικό των οχημάτων άγιασαν μηχανές, ψυγεία και τσιμούχες γιατί εδώ που τα λέμε τι να κάνει ένα σέρβις όταν έχεις την ευλογία του Θεού;
Αυτό που δεν σκέφτηκαν βέβαια, είναι να βάλουν και στους υαλοκαθαριστήρες λίγο από τον αγιασμό για να μπορούν να είναι πάντα και παντού ευλογημένοι!

Υ.Γ.6: Απίστευτο και όμως ελληνικό. «Νο speak english», έγραφε η χειρόγραφη ανακοίνωση στα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μετρό στο Σύνταγμα. Δεν πίστευα στα μάτια μου, μέχρι που κάποιος τουρίστας έβγαλε φωτογραφία την ταμπέλα για να μας κάνει ρεζίλι και διεθνώς στα κοινωνικά δίκτυα. Ρε, είστε καθόλου καλά; Αλήθεια; Δηλαδή, για να πάρει εισιτήριο ο τουρίστας να πάει κάπου, θα πρέπει να μάθει να λέει στα ελληνικά: «Παρακαλώ, ένα εισιτήριο;».
Μήπως, λέω μήπως, θα έπρεπε αρχικά να τιμωρηθεί ο πολυμήχανος υπάλληλος που νόμιζε ότι το εκδοτήριο είναι κληρονομία από τον πατέρα του και στη συνέχεια να μεταφερθεί σε μία θέση που δεν θα χρειάζεται να επικοινωνεί με τουρίστες; Ας καθαρίζει τις ράγες, ρε παιδί μου, κάτι…

Keywords
Τυχαία Θέματα