Ο ανάγωγος της Κυριακής: Εφτά σε παίρνει δεξιά, μην το ζορίζεις

Άγιος Βασίλης φέτος ντύθηκε ο Τσίπρας. Θα επισκεφτεί μόνο συνταξιούχους και ένστολους. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, ελεύθεροι επαγγελματίες, θα δούμε τον άδειο σάκο του Άη Βασίλη. Μη σου πω ότι θα δούμε μόνο τον κυρ Βασίλη στην πόρτα μας, να μας ζητάει το ενοίκιο του Ιανουαρίου νωρίτερα γιατί θέλει να πάει στα Ζαγοροχώρια απ’ όπου κατάγεται να υποδεχτεί τον καινούργιο χρόνο.
Άλλοι θα τον υποδεχτούν κι άλλοι απλά θα τον αποδεχτούν τον καινούργιο χρόνο.

*** Συνέδριο ξεκίνησε για τη Νέα

Ακροδημοκρατία όπου πλέον το ακροδεξιό στίγμα είναι πιο εμφανές από ποτέ. Μόνο που δεν φιλήθηκε στο στόμα με τον Άδωνη ο Κυριάκος, ενώ πλέον όπως τον είδαμε να ουρλιάζει στη Βουλή έχει αρχίσει εμφανώς να Αδωνίζει. Άμα σε δαγκώσει ο λύκος γίνεσαι Λυκάνθρωπος κι άμα ο Άδωνης Αδωνάνθρωπος.

*** Ο Θεοδωράκης θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών για να απαλλάξει τον Μητσοτάκη. Διότι προφανώς ο Μητσοτάκης θέλει να ψηφιστεί η συμφωνία, μιας και όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί στάθηκαν ανίκανοι ν’ αναλάβουν το δύσκολο έργο για να πέφτουν στα μαλακά της ιστορίας. Άλλωστε ο μπαμπάς του Κυριάκου είχε πει ότι σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει το όνομα. Βάζει λοιπόν τον Θεοδωράκη να ψηφίσει τη συμφωνία, μην γίνει καμιά στραβή όταν θα την «κάνει» ο Καμμένος και μετά ο Θεοδωράκης θα βρει πιο ωραίο το πρόγραμμα του Κυριάκου και θα πάει κατά ‘κει.
Ο κύριος Τίποτα δεν κάνει κάτι από μόνος του. Όπου του πουν.

*** Ο Σαμάρας στο κινητό του, ο Άδωνις στα μελλούμενα και ο Χατζηδάκης στο άπειρο.
Ο Αυτοδημιούργητος κοκοβιός με το πηγούνι όρθιο έτοιμος να σώσει την κοινωνία.
Αν το μάθει η κοινωνία θα φύγει τρέχοντας αυτή. Μου θυμίζει μια νοσοκόμα στο Αγρίνιο μικρός. Δεν υπήρχε παιδί της ηλικίας μου να μην την τρέμει τότε. Είχε τέτοια χαρά πριν σου μπήξει την ένεση.

*** Τον ανιψιό του Μαρκογιαννάκη θα βάλει στο ψηφοδέλτιο αντί του Μαρκογιαννάκη του παλιού. Που ξέρει ότι μισιούνται οι οικογένειες. Είναι καλός άνθρωπος ο Κυριάκος, είχε να πάρει.

*** Αλλά αυτό που λέει με την υπερφορολόγηση και να κατέβουν οι συντελεστές για τα φυσικά πρόσωπα είναι απόλυτα σωστό. Άλλο καπέλο αν δεν σ’ αρέσει το σύνολο της φιλελεύθερης πολιτικής. Αν ήταν ο Καραμανλής που τα ‘λεγε αυτά και όχι το ακροδεξιό σκυλάκι του κυρίαρχου Άδωνη στη Νέα Δημοκρατία θα είχε μεγαλύτερο ακροατήριο.

*** Όπως θα μικρύνει η Νέα Δημοκρατία ιδεολογικά, αφού πλέον κινείται σε ακροδεξιά νερά, ένας θα είναι ο επόμενος αρχηγός της. Άδωνης.
Ποιος Καραμανλής και ποια κεντροδεξιά στροφή;
Ο Γιωργάκης διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, ο Κυριάκος τη Νέα Δημοκρατία.

*** Οι δυο νεαροί δολοφόνοι του αποτρόπαιου εγκλήματος στη Ρόδο είναι στο ίδιο κελί. Νομίζω πρώτη φορά και σωστά η κοινωνία είναι αμετάκλητα εχθρική. Είναι τέτοιος ο φόνος που δεν μπορείς να δεις το νεαρό της ηλικίας. Γιατί αν 19 και 21 χρονών μπορούν να σκοτώνουν έτσι που και σε ταινία να τα έβλεπες δεν θα κρατούσες τα μάτια σου ανοιχτά απ’ τη βία, μπορείς να φανταστείς.

*** Θα έχετε προσέξει που όπου μιλάει ο Κυριάκος οι φωτισμοί είναι σκοτεινοί μπλε σκούροι λες και πρόκειται να δούμε sex show. Έχουν δώσει εντολή να μην υπάρχουν πολλά φώτα διότι φοβούνται αντιδράσεις στο πρόσωπο την ώρα που μιλάει που αν τις πάρει το φως τρέχα μάζευτες. Είναι κι αυτά τα μάτια τα ερμητικά ανοιχτά…

*** Επιτέλους ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη εκτόνωσε το καταπιεσμένο ιδεολογικό ρεύμα της αριστεράς που σύρεται από τις νεοναζί ιδεολογίες που απλώνουν πλοκάμια παντού με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας βεβαίως βεβαίως. Το ΚΚΕ ακολουθεί σιωπηλά τον Μητσοτάκη για να μην το καταλάβουμε και δεν καλεί τον προοδευτικό του κόσμο να μπει ως φραγμός στην ακροδεξιά άνοδο. Ο μόνος τους νταλκάς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο μόνος τους συνεργάτης στην ιστορία ο πατέρας Μητσοτάκης. Κάτι λέει αυτό.

*** Η Φωφώκα το διαλύει το μαγαζί σιγά σιγά, ενώ Αμυράς, Ψαριανός και Μαυρωτάς πάνε προς Νέα Δημοκρατία. Ποτάμι με δεξιά όχθη μόνο, αυτό του Θεοδωράκη. Άλλωστε γι’ αυτό φτιάχτηκε.

*** Εντάξει, μπορεί τα σκυλιά να φημίζονται για την ευφυΐα τους, αλλά η ιδέα του Άδωνη να διαβάσουν στη σχολή του αρχαία ελληνικά στα συμπαθή τετράποδα με ξεπερνάει.
Εγώ πάντως προσπαθώ χρόνια να μάθω στον χοντρό μου γάτο ισπανικά και μπαλέτο, αλλά οι μόνες χορευτικές κινήσεις που έχει μάθει είναι να μου δίνει κουτουλιές όταν πεινάει.

Για τα ισπανικά δε να μη μιλήσω. Καμία απολύτως επιτυχία. Τι και αν είδαμε μαζί όλο το «Casa de Papel»; Τι κι αν του έδωσα να φάει παέγια; Τίποτα.
Θα μου πεις τώρα, τα ισπανικά είναι και η γλώσσα των βαρβάρων, ενώ τα αρχαία ελληνικά είναι τόσο εξευγενισμένα που ακόμα και οι σκύλοι τα καταλαβαίνουν…

Πόση ανάγκη έχει ο μπουμπούκος να μας δείξει ότι είναι μορφωμένος αυτός ο μπουμπούνας που έκανε δέκα χρόνια να τελειώσει το πανεπιστήμιο και μας το παίζει και άριστος.

*** Τη μισή ανθρωπιά και συμπόνια του Μιχάλη Λεμπιδάκη να είχαμε όλοι και θα ήμασταν πολύ καλύτεροι ως άνθρωποι και ως κοινωνία. Πήγε, που λέτε, στη δίκη των απαγωγέων του, τους χαιρέτησε με χειραψία, είπε ότι είναι κακοποιοί και όχι δολοφόνοι και τέλος ότι δεν αισθάνεται μίσος, αλλά λύπη που θα μπουν φυλακή. Την κούφανε την έδρα ο άνθρωπος και προσπαθούσαν να τον φέρουν στα σύγκαλά του. Μόνο σοκολατάκια που δεν τους κέρασε…

*** Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Αμβούργου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, αποφάσισε να πει την καλημέρα του στην ηθοποιό, Τραιάνα Ανανία, από το instagram κι αυτή αφού δημοσίευσε τη συνομιλία τους, στη συνέχεια τον έκραξε για τα καλά. Εντάξει, ρε συ, Τραιάνα, καλημέρα είπε ο άνθρωπος.

*** Συνεχίζουν τα κίτρινα γιλέκα.
Είναι η πρώτη επαναστατική κίνηση που γίνεται στην Ευρώπη που δεν μπορείς να πας μόνο με τα ρούχα σου.
Πρέπει ν’ αγοράσεις κίτρινο γιλέκο.
Τα ‘χουν πάρει όλα.
Δεν βρίσκουν λέει οι γάλλοι τροχονόμοι γιλέκα να κάνουν τη δουλειά τους!!

*** Έχω καιρό να δω τη Νατάσα Καλογρίδη. Γιατί δεν ντύνει τον Λυκουρέζο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ν’ ανέβει αυτή απάνω τύπου άστρο φωτεινό;

*** Ο Φουρθιώτης θα είναι στο Έψιλον. Απ’ το Έψιλον δεν έφυγε; Θα τρελαθώ σ’ αυτή τη χώρα. Αφού σκοτώθηκαν με τον Βρυώνη στα δικαστήρια μαζί πάλι. Η συμβολή του στη γραμματική και στο συντακτικό της ελληνικής γλώσσας θα συνεχιστεί αμείωτη. Ευτυχώς που δεν βλέπουμε και την ορθογραφία όταν μιλάει. Τον αποθέωσε η Ζήνα.
Τα κοτέτσια στηρίζουν το ένα το άλλο. Α! Όλα και όλα.

Keywords
νεα δημοκρατια, το φως, τσιπρας, νέα, βουλη, καμμενος, χατζηδακης, άπειρο, ΠΑΣΟΚ, μπλε, φως, θεσσαλονικη, ΚΚΕ, συριζα, casa, instagram, Αντωνης Σαμαρας, Αμυρας, αλλαγη ωρας, σαμαρας, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, αμα, ψαριανος, κοινωνια, instagram, γραμματικη, δημοκρατια, δουλεια, εδρα, εψιλον, ζαγοροχωρια, ζηνα, λυκος, νατασα καλογριδη, ορθογραφια, προγραμμα, ρουχα, φως, ωρα, αγρινιο, αδωνις, ανθρωπος, απλα, άπειρο, αρχαια, αρχαια ελληνικα, γιλεκο, γινει, γινεται, γιλεκα, γινεσαι, γλωσσα, δεντρο, δικη, δολοφονοι, δωσει, ειπε, επιτυχια, ευρωπη, ιδεα, ιδιο, θεοδωρακης, θυμιζει, ισπανικα, καλημερα, κινητο, κινηση, κυριακος παπαδοπουλος, λυκανθρωπος, λυπη, ματια, μητσοτακης, μισος, μπλε, μπορεις, ονομα, οχθη, παιδι, πορτα, ρευμα, συνεχεια, σκυλια, σκυλοι, σοκολατακια, στιγμα, στομα, το φως, φυλακη, φυσικα, φορα, χαρα, ελληνικα, χωρα, κυριακου, μπαλετο, ροδο, σωστο, βεβαιως, ωραιο, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα