Ο Robbie Williams μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (video)

Προβλήματα με την υγεία του αντιμετώπισε ο Robbie Williams, τα οποία τον ανάγκασαν να ματαιώσει κομμάτι της περιοδείας του.

«Είμαι καλά. Αναρρώνω από μία ασθένεια τις τελευταίες πέντε εβδομάδες. Δυστυχώς, αυτή η αρρώστια με χτύπησε στο τέλος τις περιοδείας μου που πήγαινε τόσο καλά», είπε ο Robbie Williams, καθισμένος σε ένα παγκάκι στον κήπο του σπιτιού του στο Λος Άντζελες, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε.

Ο

τραγουδιστής δεν αποκάλυψε την αρρώστια που τον κατέβαλε, αλλά είπε πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων τον τρόμαξαν αρκετά και γι’ αυτό αποφάσισε να αποσυρθεί μέχρι να γίνει καλά.

Ο ίδιος, δήλωσε συγκινημένος με την αγάπη του κόσμου:

«Ο κόσμος στις συναυλίες ήταν υπέροχος, ήμουν μια χαρά, η μπάντα εκπληκτική, ήμουν ένας στρατιώτης και ήθελα να ολοκληρώσω αυτήν την περιοδεία και έπρεπε να πάω στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη, αλλά τότε πήρα τα αποτελέσματα. Ήταν τόσο ανησυχητικά που κατέληξα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έτσι δεν μπόρεσα να πάω. Έχω να ακυρώσω συναυλίες για λόγους υγείας από το 1998 και ξέρετε ότι αν δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν το κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα