Ο Rami Malek υποδύεται σε ταινία τον Freddie Mercury και η ομοιότητα σοκάρει (εικόνες & video)

O βραβευμένος για το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Mr. Robot«, Rami Malek είναι τελικά ο ηθοποιός που θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας την τιτάνια προσπάθεια του να ερμηνεύσει το ρόλο του ανυπέρβλητου Freddie Mercury.

Ήδη η παραγωγή της ταινίας έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του Rami Malek ως Freddie Mercury και η ομοιότητα με τον frontman των Queen

σοκάρει.

See Rami Malek’s uncanny resemblance to #FreddieMercury in this first look at upcoming biopic: https://t.co/idr2jsHqAg pic.twitter.com/yuuMYD3svN

— Consequence of Sound (@consequence) 6 Σεπτεμβρίου 2017

Σχεδόν 26 χρόνια μετά το θάνατο του, η ζωή του Freddie Mercury και των θρυλικών Queen, γίνεται επιτέλους ταινία σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στα εκατομμύρια των φίλων του συγκροτήματος.

Η ταινία, με σκηνοθέτη τον Bryan Singer (Χ-ΜΕΝ, Usual Suspects) θα λέγεται «Bohemian Rhapsody» και θα εξιστορεί την περίοδο από το σχηματισμό των Queen το 1970, μέχρι τη ιστορική, συγκλονιστική τους εμφάνιση στο Live Aid το 1985. Λίγο πριν ο Freddie Mercury προσβληθεί από AIDS που τελικά του στοίχισε τη ζωή το 1991.

«Όταν έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις ένα διαφορετικό άτομο να σε κοιτάζει από τον καθρέφτη, είναι μια στιγμή μεγάλης επιβεβαίωσης», δήλωσε ο Malek, αναφερόμενος στη μεταμόρφωσή του για το ρόλο.

Happy Birthday Mr Mercury. Take a closer look.#queen #abbeyroad pic.twitter.com/e7CwTXDYeM

Rami Malek (@ItsRamiMalek) 5 Σεπτεμβρίου 2017


Ο Rami Malek, αποκάλυψε επίσης πως, στην ταινία, εκτός από τη φωνή του Freddie Mercury θα χρησιμοποιηθεί και η δικιά του φωνή. «Θα χρησιμοποιήσουμε τον Freddie όσο περισσότερο γίνεται και θα χρησιμοποιήσουμε και εμένα όσο περισσότερο γίνεται», δήλωσε. «Αυτή τη περίοδο βρίσκομαι στα Abbey Road Studios, αν αυτό σας λέει κάτι. Δεν δουλεύω πάνω στις υποκριτικές που ικανότητες».

Ο σκηνοθέτης, Bryan Singer, δήλωσε πως η ταινία «δεν θα είναι μια παραδοσιακή βιογραφία». «Δεν θα είναι μόνο η σκοτεινή ιστορία του Freddie, αλλά θα τιμήσουμε και αυτό. Θα έχει να κάνει με τη συνεργασία. Θα είναι ένας εορτασμός«, είπε.

Το σενάριο έγραψε ο Anthony McCarten (Η θεωρία των πάντων) και η ταινία θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στις 25 Δεκεμβρίου του 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα