Ο Ewan McGregor στο sequel της «Λάμψης» – Το teaser trailer του «Doctor Sleep» (video)

Η Warner Bros. Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer του πολυαναμενόμενου sequel της «Λάμψης», με τίτλο «Doctor Sleep», που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου.

Η ταινία διηγείται την ιστορία του ενήλικα πια Danny Torrance (Ewan McGregor), ο οποίος έχει γίνει αλκοολικός και προσπαθεί να καταπιέσει τα «χαρίσματα» του μετά

τα γεγονότα στο Overlook Hotel. Παράλληλα, γνωρίζει μια νεαρή κοπέλα (Kyliegh Curran) με αντίστοιχες δυνάμεις και προσπαθεί να την προστατεύσει από μία αίρεση.

Το πρώτο βιβλίο του Stephen King, «The Shining», είχε μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από τον Stanley Kubrick το 1980, με τον συγγραφέα να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις αλλαγές που έκανε ο σκηνοθέτης.

Στη συνέχεια, ο King γύρισε μια δική του τηλεοπτική μεταφορά το 1997, ενώ στο «Doctor Sleep» που εκδόθηκε το 2013 αγνοεί συνειδητά τις αλλαγές του Kubrick. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες του King, οι παραγωγοί της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Doctor Sleep» φρόντισαν να καταστήσουν σαφές πως η νέα ταινία ακολουθεί τα γεγονότα της «Λάμψης» με τον Jack Nicholson.

Πέρα από τους McGregor και Curran, το cast πλαισιώνουν οι Rebecca Ferguson και Bruce Greenwood, με τον Mike Flanagan να υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Φωτογραφίες: imdb.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ewan McGregor, Λάμψης –, Doctor Sleep,Ewan McGregor, lampsis –, Doctor Sleep