Ο Durant αποκάλυψε πού θα συνεχίσει την καριέρα του

Πριν καν ολοκληρωθούν οι NBA Finals 2018, o Kevin Durant φρόντισε να διαλύσει τις φήμες, όποιες φήμες τέλος πάντων έλεγαν ότι θα αναζητήσει το καλοκαίρι νέες προκλήσεις σε νέα πόλη και νέα ομάδα. Η Rachel Nichols του

ESPN μίλησε σήμερα με τον 29χρονο superstar και εκείνος τις είπε πως έχει ήδη πάρει την απόφασή του, πως έχει ήδη συμφωνήσει με τους Warriors, πως έχει ήδη κανονίσει το συμβόλαιο που θα υπογράψει για να συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας του San Fransisco.

“Μίλησα μαζί του πριν από περίπου μισή ώρα και μου είπε ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Warriors”, είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του ESPN “First Take” και με αυτόν τον τρόπο έβαλε τέλος στα σενάρια. Αν και είχε δείξει εδώ και αρκετές μέρες πως δεν πρόκειται να φύγει από το Golden State, καθώς τον Σεπτέμβριο θα διοργανώσει το camp του στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Σε δύο σεζόν με τους “Πολεμιστές, ο Durant έχει 25.7 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 1.7 κοψίματα ανά 33.8 λεπτά συμμετοχής.

Μένει να δούμε ποιο θα είναι το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο KD (διάρκεια και ετήσιες αποδοχές), έναν χρόνο πριν η ομάδα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Klay Thompson και δύο πριν κάνει το ίδιο με τον Draymond Green.

.@Rachel__Nichols coming in hot with the KD scoop

Keywords
Τυχαία Θέματα