Ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα είχε μανία με τα όπλα – «Σκότωνε ζώα», λένε όσοι τον γνωρίζουν

O Νίκολας Κρουζ ήταν ο 19χρονος μαθητής που αποβλήθηκε και επέστρεψε στο σχολείο του Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας στην Πάρκλαντ της Φλόριντα για να σκοτώσει 17 ανθρώπους και να τραυματίσει δεκάδες άλλους.

Ο Κρουζ, ο οποίος είχε αποβληθεί από το σχολείο λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς, επέστρεψε κρατώντας ένα τουφέκι καθώς και καπνογόνα για να σκοτώσει του συμμαθητές τους και τους δασκάλους του.

Περίμεναν πως θα κάνει κάτι τέτοιο

Λέγεται μάλιστα πως ο έφηβος που πυροβόλησε 17 νεκρούς στο λύκειο της Φλόριντα είχε ενεργοποιήσει τον

συναγερμό πυρκαγιάς έτσι ώστε όλοι να βγουν έξω από τις άιθουσες διδασκαλίας και να μπορέσει να ανοίξει πυρ εναντίον τους.

Δείτε επίσης: Μακελειό στις ΗΠΑ: Επέστρεψε στο σχολείο από το οποίο είχε αποβληθεί και σκότωσε 17 (video)

Πάντως δεν είναι λίγοι οι μαθητές που δήλωσαν στα ξένα μέσα πως περίμεναν πως αυτός θα κάνει κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης: Η φρικιαστική στιγμή που ο μακελάρης της Φλόριντα σκοτώνει 17 ανθρώπους μέσα σε σχολείο (video)

Συγκεκριμένα, ο Μάθιου Γουόκερ ένας 17χρονος μαθητής στο σχολείο δήλωσε πως όλοι οι συμμαθητές του δράστη ήξεραν πως θα ήταν αυτός όταν άκουσαν πυροβολισμούς.

Μανιακός με τα όπλα

Μάλιστα σύμφωνα με την Daily Mail, ο 19χρονος ήταν μανιακός με τα όπλα, καθώς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έβγαζε φωτογραφίες κρατώντας πιστόλια και μαχαίρια.

Ο δάσκαλος του Νίκολας ανέφερε πως πριν ένα χρόνο δεν του επετράπει η είσοδος στο σχολείο λόγω του περιεχομένου που είχε στην τσάντα του. «Υπήρχαν προβλήματα με αυτό το παιδί καθώς απειλούσε συνεχώς άλλα παιδιά και γι΄αυτό πιστεύω πως του είπαν να φύγει», ανέφερε ο ίδιος.

Ακόμη και στο Instagram, οι φωτογραφίες του με νεκρά ζώα ήταν φρικιαστικές αναφέρουν πρώην συμμαθητές τους, οι οποίοι δεν φανταζόντουσαν ποτέ πως αυτό που έλεγαν για πλάκα- το ότι θα έρθει μία μέρα στο σχολείο με όπλο- θα γινόταν πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα