ΝΒΑ: Η ανατροπή του αιώνα από τους Κλίπερς, εντυπωσίασαν οι Σίξερς (video)

Ανατροπή που θα μνημονεύεται για χρόνια, μπορεί να πει κάποιος η ιστορία των playoffs του ΝΒΑ, κατάφεραν οι Λος Άντζελες Κλίπερς που κάλυψαν μία διαφορά 31 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο για να επικρατήσουν με 135-131 των Ουόριορς μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο τραυματίστηκε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς μόλις στο τέταρτο λεπτό του αγώνα, όταν έκλεψε την μπάλα προσπάθησε να φύγει στον αιφνιδιασμό, αλλά ξαφνικά βρέθηκε στο παρκέ πιάνοντας το αριστερό του πόδι.

Σημειώνεται

ότι το +31 κατεγράφη για το Γκόλντεν Στέιτ στη διάρκεια της τρίτης περιόδου με το σκορ να είναι στο 94-63. Ακολούθως άρχισε, όμως, η αντεπίθεση διαρκείας για τους Κλίπερς που στα 16 δευτερόλεπτα απ’ το φινάλε ευστόχησαν σε τρίποντο του Σάμετ «γράφοντας» το 133-131, ενώ στην επόμενη επίθεση ο Κάρι αστόχησε σε τρίποντο.

Κορυφαίος για την ομάδα του Λος Άντζελες ήταν ο Λου Ουίλιαμς που έφτασε σε double double, με 36 πόντους και 11 ασίστ, κάτι που κατάφερε και ο Μοντρέζλ Χάρελ με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους πρωταθλητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάρι με 26 πόντους.

Στο άλλο ματς της Δευτέρας (15/4) των playoffs οι Σίξερς διέσυραν με 145-123 τους Μπρούκλιν Νετς στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πλέον όμως η σειρά μεταφέρεται στο Μπρούκλιν… Η ομάδα της Φιλαδέλφειας κατάφερε να σημειώσει 51 πόντους στην τρίτη περίοδο, ρεκόρ για το αντίστοιχο διάστημα σ’ ένα παιχνίδι playoffs.

Ο Τζοέλ Εμπίντ με double double (23 πόντοι και 10 ριμπάουντ) ήταν ο κορυφαίος των νικητών, αλλά triple double έκανε ο Μπεν Σίμονς με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Για τους Νετς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σπένσερ Ντίνγουιντι με 19 πόντους. Το τρίτο παιχνίδι, είναι προγραμματισμένο στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή.

Σε αγώνες για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ στο ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μπρούκλιν Νετς 145-123
(Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μπρούκλιν Νετς 1-1)

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς -Λος Άντζελες Κλίπερς 131-135
(Λος Άντζελεε Κλίπερς – Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 1-1)

Έστειλε στα αποδυτήρια τον Αμιρ Τζόνσον γιατί στον πάγκο κοιτούσε το κινητό του

Στον πρώτο αγώνα των Φιλαδέλφεια Σίξερς με τους Μπρούκλιν Νετς, ο Μπρετ Μπράουν «τρελάθηκε» με τον Αμιρ Τζόνσον και τον έστειλε στα αποδυτήρια μια ώρα νωρίτερα. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος φόργουορντ κοιτούσε το κινητό του τηλέφωνο στον πάγκο και έδειχνε τα μηνύματά του και στον Ζοέλ Εμπίντ. Ο προπονητής του λογικά τα πήρε στο… κρανίο και έδιωξε τον παίκτη του από τον πάγκο, καθώς μιλάμε για μια άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

NAHHH AMIR JOHNSON ON HIS PHONE??? DOG LMAOOO pic.twitter.com/vNhyoWc5ck

— Drew Corrigan (@Dcorrigan50) 13 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα