Η Παναγία των Παρισίων καιγόταν και τα ελληνικά κανάλια… σε άλλο κόσμο

Οργισμένα ήταν τα σχόλια πολλών Ελλήνων πολιτών στα social media, όσον αφορά στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων, το βράδυ της Δευτέρας.

Κι αυτό γιατί, κανένα ελληνικό κανάλι δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για έκτακτο δελτίο, προκειμένου να ενημερώσει για τη μεγάλη καταστροφή του ιστορικού Καθεδρικού Ναού.

Για ένα θέμα το οποίο έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη και φυσικά όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικκά δίκτυα ασχολήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και μέχρι τώρα με

αυτό, η Ελλάδα μάλλον έχει… άλλη οπτική!

Ο ΣΚΑΪ έκανε μία μικρή έκτακτη αναφορά. Το Open έκανε δύο έκτακτα δελτία με τις τελευταίες ειδήσεις, το ίδιο και η ΕΡΤ.

Στα υπόλοιπα ελληνικά κανάλια επικράτησε… σιωπή για τη φωτιά στην Παναγία των Παρισίων και φυσικά κανένα κανάλι δεν έκανε κάποια έκτακτη εκπομπή, με αφιέρωμα στην ιστορία της εκκλησίας κλπ.

Οργή στο Twitter

Κανένα ελληνικό κανάλι δεν μεταδίδει εξελίξεις από το Παρίσι. Αύριο-μεθαύριο θα δούμε βέβαια πώς σχολίασαν στο Master Chef την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων. Μπορεί να φτιάξουν και κάτι φλαμπέ.Πλέον το ίντερνετ και το facebook έχουν υποκαταστήσει την τηλεόραση και στο πεδίο της άμεσης ενημέρωσης, καίγεται η Παναγία των Παρισίων,ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και τα Ελληνικά κανάλια δείχνουν survivor κτλ, χωρίς καμία σύνδεση ή άμεση ενημέρωση. Άλλαξε η εποχή.Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες … και τα ελληνικά κανάλια απαξιούν να διακόψουν το πρόγραμμά τους για να μας ενημερώσουν … μιλάμε για κατάντια ..
Keywords
Τυχαία Θέματα