ΝΒΑ: Ανακοίνωση με εναλλακτικές προτάσεις διαμαρτυρίας

Στην διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων, το κεντρικό θέμα σχεδόν κάθε συζήτησης στον αθλητισμό των ΗΠΑ, καταλήγει στον Ντόναλντ Τραμπ, στον πόλεμο εναντίον του NFL και τις ανταλλαγές «μηνυμάτων» με τα αστέρια του NBA.

Έτσι, για να «καλύψουν» τα νώτα τους, οι υπεύθυνοι του NBA, έστειλαν χθες μια ανακοίνωση στις 30 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, υπενθυμίζοντας

την ύπαρξη ενός κανόνα που αναγκάζει τους παίκτες (όπως δεν συμβαίνει στο NFL) να στέκονται όρθιοι και σε ευθεία γραμμή, κατά την διάρκεια του εθνικού ύμνου.

Στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το ESPN, το NBA δίνει άλλες επιλογές στις ομάδες των οποίων οι παίκτες θέλουν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη διοίκηση και υπενθυμίζει επίσης ότι οι ομάδες δεν μπορούν να αποφασίσουν μεμονωμένα αν οι παίκτες τους πληρούν η όχι τους κανονισμούς.

Σαν εναλλακτικούς τρόπους αντίδρασης, τους πρότειναν, εάν επιθυμούν να κάνουν μια ομιλία πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ή ακόμα την παρουσίαση ενός βίντεο, στο οποίο οι ηγέτες της ομάδας θα μιλούν για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα