Πέφτουν “καμπάνες” για τα νυχτοπερπατήματα στη Μόσχα

Πολύ ακριβά αναμένεται να πληρώσουν την αντιεπαγγελματική τους συμπεριφορά οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τα νυχτοπερπατήματά τους μεταξύ των δύο διαδοχικών φιλικών με Χίμκι και Νταρουσάφακα στη Μόσχα.

Οι Νικ Καλάθης, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ και Κέι Σι Ρίβερς πήραν άδεια να δειπνήσουν εκτός ξενοδοχείου με την πρόφαση ότι δεν τους άρεσε το φαγητό, αλλά επέστρεψαν στις τρεις τα ξημερώματα δημιουργώντας έντονη δυσαρέσκεια στον Τσάβι Πασκουάλ και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Όπως

αναφέρει και η εφημερίδα «Πράσινη» του Γιαννακόπουλου: «δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί βαρύτατη τιμωρία, που μπορεί να φτάσει μέχρι και στη διαδικασία διακοπής συμβολαίου για τους Καλάθη, Σίνγκλετον και Γκιστ, οι οποίοι εξακολουθούν να κινούνται εκτός κανονισμών, ενώ για τον Ρίβερς το πιθανότερο είναι να επιβληθεί βαρύτατο πρόστιμο, καθώς δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στο παρελθόν της θητείας του με την πράσινη φανέλα».

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη των νυχτοπερπατημάτων των τεσσάρων παικτών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία είχε ένα «Χ» στο πούλμαν και ένα ποδήλατο. Δεν ξέρουμε αν στο μέλλον οι «παραβάτες» θα κληθούν να επιστρέψουν στην Αθήνα με ποδήλατο, αλλά η κίνηση αυτή είναι ενδεικτική της οργής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα