Ντυμένος σαν αστυνομικός ο εκτελεστής του Στεφανάκου – Τρία στοιχεία – «φωτιά» (video)

Η αστυνομία εξετάζει βίντεο που έχει στην κατοχή της για να αντλήσει όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίεςΧέρι επαγγελματία εκτελεστή “διαβλέπει” η ΕΛ.ΑΣ.Ντυμένος με ρούχα που θύμιζε άνδρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο εκτελεστήςΔεν άφησε αποτυπώματα, ούτε DNAΑδιευκρίνιστο προς ποια κατεύθυνση εξαφανίστηκαν οι δράστες

Τρία στοιχεία – “φωτιά” περιπλέκουν ακόμα περισσότερο το θρίλερ της εν ψυχρώ δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου έξω από την επιχείρησή του επί της λεωφόρου Καβάλας στο Χαϊδάρι, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Δείτε επίσης: Δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι ο Βασίλης Στεφανάκος

– Τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ (εικόνες)

Σύμφωνα με το Star, η αστυνομία έχει στην κατοχή της βίντεο το οποίο εξετάζει προκειμένου να αντλήσει όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες για να φτάσει στην ταυτότητα ή στο κίνητρο των δραστών.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Βασίλης Στεφανάκος – Ο βαρυποινίτης που ξεκίνησε ως «ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων»

Όπως μετέδωσε το Star, η ΕΛ.ΑΣ. βλέπει χέρι επαγγελματία εκτελεστή πίσω από τη δολοφονία. Μάλιστα, στο βίντεο που έχει στην κατοχή της η αστυνομία φαίνεται ο εκτελεστής που ήταν ντυμένος με ρούχα που θύμιζε άνδρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο.

Δείτε επίσης: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο που εκτελέστηκε ο Στεφανάκος

Ο λόγος για μαύρη στολή χωρίς διακριτικά, λευκό κράνος ενώ η μηχανή ήταν ίδια με αυτές που χρησιμοποιεί η ομάδα.

Το δεύτερο στοιχείο είναι πως ο δράστης δεν ακούμπησε ούτε την πόρτα ούτε άλλο σημείο του αυτοκινήτου αφού η πόρτα ήταν ανοιχτή. Έτσι, δεν υπάρχει κανένα ίχνος DNA.

Το τρίτο στοιχείο είναι πως μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο προς ποια κατεύθυνση εξαφανίστηκαν οι δράστες αφού δεν υπάρχει άλλη καταγραφή.

Βίντεο: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα