Ντελίριο ενθουσιασμού στην άφιξη του Ζλάταν στο Μιλάνο – Τον πήραν από την… σκάλα του αεροπλάνου (video)

H επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν μέχρι το καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των «ροσονέρι». Ο σουηδός σούπερ σταρ έφτασε στο Μιλάνο, με τους οπαδούς της ομάδας να μην μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά τους. Έγινε και η παρουσίασή του, με τον 38χρονο άσο να παίρνει το νούμερο «21».

Οι «ροσονέρι» έχουν ρίξει το επικοινωνιακό τους βάρος στην κάλυψη της επιστροφής

ενός αγαπημένου στο κοινό τους ποδοσφαιριστή, με εκπροσώπους του συλλόγου να τον περιμένουν λίγα μέτρα από την σκάλα του αεροπλάνου με το οποίο ταξίδεψε για να βρεθεί στο Μιλάνο, σημείο στο οποίο έκανε και τις πρώτες τους δηλώσεις με αφορμή του νέα του θητεία ως ποδοσφαιριστής της Μίλαν.

Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο MLS για τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες αποθεώθηκε από τους φίλους του συλλόγου, κάτι που διαπιστώνεται και από τα video που έχουν κυκλοφορήσει.

«Το σημαντικό είναι ότι είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος. Έλεγα πάντα ότι αυτό είναι το σπίτι μου και επιτέλους είμαι πίσω. Πήγα σε άλλα κλαμπ στην καριέρα μου, αλλά επέστρεψα και αυτό είναι το σημαντικό. Επιτέλους είμαι εδώ, να με περιμένετε στο San Siro και θα το κάνουμε να πηδάει ξανά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιμπραΐμοβιτς στο στην κάμερα του «Milan TV».

IZ landed
And we have touchdown, @Ibra_official! #IZBACK pic.twitter.com/OiSl9whReP

— AC Milan (@acmilan) 2 Ιανουαρίου 2020

Υπενθυμίζεται ότι σε ησυχία δεν αφήνουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οι οπαδοί της Μάλμε, από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ότι έγινε μέτοχος στη… μισητή Χάμαρμπι. Έχουν, μάλιστα, βανδαλίσει δυο αγάλματά του στο Μάλμε και στη Στοκχόλμη.

Zlatan is back!

pic.twitter.com/y82qy746qu

Adriano Del Monte (@adriandelmonte) 2 Ιανουαρίου 2020

pic.twitter.com/paJ9oetSRk

— SempreMilan (@SempreMilanCom) 2 Ιανουαρίου 2020

Selamat datang kembali Zlatan pic.twitter.com/GunSuYsqPy

— Milanisty Sarmi Papua (@SamMilano4) 2 Ιανουαρίου 2020

Zlatan Ibrahimovic ora è in viaggio verso la clinica dove sosterrà le visite mediche.#SempreMilan #ForzaMilan pic.twitter.com/C9CxBTkYxg

— LMR 7⃣ La Milano Rossonera 7⃣ (@la_rossonera) 2 Ιανουαρίου 2020

Πηγή: Ντελίριο ενθουσιασμού στην άφιξη του Ζλάταν στο Μιλάνο – Τον πήραν από την… σκάλα του αεροπλάνου (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα