Νέος συναγερμός στο NBA: Θετικοί στον κορονοϊό ο Γιόκιτς και άλλοι έξι παίκτες

Επτά παίκτες του NBA, μεταξύ των οποίων και ο σταρ του Ντένβερ, Νίκολα Γιόκιτς, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όπως μετέδωσαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και όπως γίνεται αντιληπτό η ανησυχία είναι ξανά μεγάλη.

Ο Γιόκιτς βρίσκεται σε καραντίνα στην πατρίδα του στη Σερβία (τα μέτρα στη χώρα της βαλκανικής χερσονήσου έχουν χαλαρώσει πολύ), ενώ σύμφωνα με το «ESPN», άλλα δυο μέλη των Φοίνιξ Σανς αντιμετωπίζουν το

ίδιο πρόβλημα.

Σημειώστε ότι ο άσος του NBA φέρεται να είχε βρεθεί με τον σούπερ σταρ του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος βρέθηκε και αυτός θετικός στον κορονοϊό.

NBA star Nikola Jokic tests positive for coronavirus, days after embracing Novak Djokovic at a basketball game https://t.co/KaygTKKSKX

— MailOnline Sport (@MailSport) June 24, 2020

Με βάση το ρεπορτάζ του έγκυρου αμερικανικού μέσου, άλλη μία ομάδα που έχει περάσει στα play-off από την δυτική περιφέρεια, είχε τέσσερα κρούσματα την περασμένη εβδομάδα.

Το NBA πρόκειται να επανεκκινήσει στα τέλη του επόμενου μήνα στο «Walt Disney World Resort», κοντά στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Ο Γιόκιτς, επρόκειτο να επιστρέψει στο Ντένβερ αυτήν την εβδομάδα, αλλά σύμφωνα με το «ESPN», ο σέρβος άσος ήταν ασυμπτωματικός και αναμένεται να ταξιδέψει σε μία εβδομάδα στο Ντένβερ.

Dopo Novac #Djokovic anche Nikola #Jokic positivo al coronavirus. Il centro dei Denver Nuggets era stato a Belgrado per un'esibizione di basket e si era seduto accanto al tennista.https://t.co/1N5hYOqHKt pic.twitter.com/XjZvZxYexD

— MasterX (@masterx_iulm) June 24, 2020

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος παίκτης του NBA που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο Ρούντι Γκόμπερ, οδήγησε στη διακοπή του μεγαλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο στις 12 Μαρτίου. Μέσα στον Απρίλιο ξεκίνησαν οι ατομικές προπονήσεις σε κάποιες πολιτείες, αλλά υπήρξαν και νέα κρούσματα με αποτέλεσμα να μπει «λουκέτο» σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι παίκτες δέχτηκαν μείωση μισθών.

Nikola Jokic is awaiting clearance to return to the United States. pic.twitter.com/tjWhHEuhBq

Nuggets Nation (@NuggetsNationCP) June 23, 2020

Nikola Jokic and Djokovic were at the same event last week.

Serbian basketball player, Nikola Jankovic, was also present and has tested positive.

The #NBA is set to resume in a week. Big yikes. https://t.co/wd4dmFxUCX pic.twitter.com/NYWRGRblNC

— 24 (@_alba__) June 23, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα