Νέος προπονητής του Λεβαδειακού ο Καραγεωργίου – Τέλος ο Πίτι από τη Λάρισα

Αλλαγή… φρουράς είχαμε στον πάγκο του Λεβαδειακού, αφού η ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Καραγεωργίου, ο οποίος θα είναι ο διάδοχος του Τζιουσέπε Σανίνο. Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να «χωρίσει» τους δρόμους της με τον Πίτι.

Ο έλληνας τεχνικός επιστρέφει, λοιπόν, στον Λεβαδειακό μετά τη σεζόν 2013-2014 και θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της παραμονής στην κατηγορία που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Βοιωτίας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου. Ο κ. Καραγεωργίου είχε διατελέσει και πάλι προπονητής του Λεβαδειακού την περίοδο 2013-14 ενώ έχει εργαστεί ακόμα ως προπονητής σε Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και Παναιτωλικό».


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την Τρίτη (22/1) και επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανσίσκο Πίτι, ευχαριστώντας τον ποδοσφαιριστή για την παρουσία του στην ομάδα. Αυτό συνέβη πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας. Έτσι, η αποστολή για τη ρεβάνς με τους Αρκάδες είναι χωρίς τον Ισπανό.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Franscisco Medina Luna, γνωστό ως Πίτι, τον οποίο ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται τα καλύτερα στη ζωή του».

Η αποστολή της Λάρισας για τον Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Σουλούκο, Ταλέσκι, Καρανίκα, Μόρα, Ζίζιτς, Γκόλια, Γκόικοβιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Νούσιο, Σικάφκα, Ακόστα, Χαλάτση και Μπάμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέος, Λεβαδειακού, Καραγεωργίου – Τέλος, Πίτι, Λάρισα,neos, levadeiakou, karageorgiou – telos, piti, larisa