Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον βάναυσο ξυλοδαρμό στο κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια

Στο νέο βίντεο ο ιδιοκτήτης μαζί με κάποιον άλλον άνδρα φαίνεται πως αρχικά κλωτσούν για εκφοβισμό στον αέραΣτη συνεχεία οι κλωτσιές τους χτυπούν βάναυσα το κεφάλι του δράστηΣυνέχισαν να τον κλωτσάνε και μετά τις πρώτες βοήθειεςΔίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια

Nέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αποτυπώνει τη στιγμή που ο Ζακ Κωστόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην προσπάθεια του να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην

Ομόνοια, δέχεται τον βάναυσο ξυλοδαρμό από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Αναλυτικότερα, στο νέο βίντεο ο ιδιοκτήτης μαζί με κάποιον άλλον άνδρα φαίνεται πως αρχικά κλωτσούν για εκφοβισμό στον αέρα αλλά στη συνεχεία οι κλωτσιές τους χτυπούν το κεφάλι του δράστη. Σοκαριστικό είναι το τελευταίο χτύπημα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα το κρανίο του ληστή να χτυπήσει με δύναμη στο πεζοδρόμιο.

Μάλιστα, ένα από τα πιο φρικτά στιγμιότυπα είναι η στιγμή που φαίνεται ο 33χρονος να δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη από έναν άγνωστο άνδρα, λίγη ώρα αφού έχει λάβει τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ και αφού έχει βγει από τη σπασμένη βιτρίνα του καταστήματος και έχει υποστεί ξυλοδαρμό από δύο άλλους άνδρες.

Στη συνέχεια, ο άνδρας εμφανίζεται να πιάνει ένα από τα σπασμένα γυαλιά της βιτρίνας, να σηκώνεται και να απειλεί με αυτό τόσο το άνδρα του ΕΚΑΒ όσο και τους συγκεντρωμένους στο σημείο.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τρέχοντας, παραπατάει, πέφτει πάνω σε τραπέζια καταστημάτων και στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος.

Στη συνέχεια άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν χτυπώντας τον με ένα γκλομπ και του παίρνουν το κομμάτι γυαλιού από τα χέρια.

Δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια

Σημειώνεται ότι κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος απήγγειλε το Σάββατο ο Εισαγγελέας σε βάρος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

Ο κοσμηματοπώλης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Keywords
Αναζητήσεις
video απο ξυλοδαρμο κλεφτη κοσμηματοπωλειου
Τυχαία Θέματα