O Χριστοφορίδης απαντά στον Άδωνη: Τότε έλεγε ότι η αφίσα τού κάνει αβάντα

Με ένα άρθρο και δύο video απαντά ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χριστοφορίδης, στον Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με την πρόσφατη καταγγελία του ότι στοχοποιήθηκε από την εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ», το 2015.

Το πρώτο video έχει αποσπάσματα από την εκπομπή του Άδωνη Γεωργιάδη την ημέρα που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη αφίσα και εκείνος σχεδόν ευχαριστούσε «Το ΧΩΝΙ» για την «αβάντα» που του κάνει, λέγοντας μάλιστα ότι θα την κρατήσει να τη βάλει κάδρο στο γραφείο του για να θυμάται τις εκλογές.

Το

δεύτερο video είναι ένα πραγματικά απολαυστικό πλεχτό παλαιότερων δηλώσεων του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ, στις οποίες καταφέρεται εναντίον όλων των πρόσφατων Προέδρων της ΝΔ (Καραμανλή – Σαμαρά – Μητσοτάκη) και στις οποίες μεταξύ άλλων εμφανίζεται να αποκαλεί τη ΝΔ ως τη «ντροπή της δεξιάς», με την οποία «δεν θέλει να έχει καμία σχέση».

Των δύο video προηγείται ένα μακροσκελές άρθρο, στο οποίο ο Γιώργος Χριστοφορίδης αναλύει την τακτική που ακολουθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης τα χρόνια που πολιτεύεται, τακτική που κατά τον δημοσιογράφο προσομοιάζει σ’ αυτή των τηλεπωλήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα