Νέο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού ανηλίκου – Τον χτυπούσαν 20 άτομα με μανία επί ένα 10λεπτο (video)

Ακόμα ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού ανηλίκου, μετά από αυτό στη Λαμία όπου μια 13χρονη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε από τρεις 17χρονες, σημειώθηκε στο Γαλάτσι το περασμένο Σάββατο.

Το περιστατικό κατήγγειλε η μητέρα του 17χρονου θύματος, η οποία μιλώντας στον ΑΝΤ1, ισχυρίστηκε ότι ο γιος της έκανε βόλτα στην περιοχή του Γαλατσίου, όταν είδε μπροστά του να εκτυλίσσεται καβγάς. Στην προτροπή του να σταματήσουν, ένας εκ των εμπλεκομένων θύμωσε με αποτέλεσμα να τον πλησιάσει

και να τον χτυπήσει, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Τότε ήταν που εντελώς από το πουθενά και χωρίς κανέναν λόγο, του επιτέθηκαν συνολικά περίπου 20 άτομα, τα οποία τον χτυπούσαν με κλωτσιές σε όλο το σώμα, στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Ο 17χρονος λιποθύμησε από το πολύ ξύλο, φέρει πολλαπλά κατάγματα και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη γνάθο. Επιπλέον, υπέστη και ισχυρό σοκ με αποτέλεσμα να παρακολουθείται από ψυχολόγο.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, οι δράστες της επίθεσης είναι από άλλη περιοχή αλλά προκαλούν συχνά προβλήματα στο Γαλάτσι. Μέσω έρευνας στο Facebook, έχουν εντοπιστεί τέσσερις από τους δράστες που παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους όταν κλήθηκαν από αστυνομικούς στο τμήμα.

Η μητέρα του θύματος, αποκάλυψε επίσης πως ο αρχηγός της συμμορίας στέλνει μηνύματα ακόμα και σήμερα στον γιο της ζητώντας του να μη δώσει άλλη έκταση στο θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα