Νεκρός ο βομβιστής του Τέξας – Ανατινάχθηκε για να γλιτώσει τη σύλληψη (εικόνα – video)

Ο βομβιστής του Όστιν, που είχε σκορπίσει τον τρόμο τον τελευταίο καιρό με τα βομβιστικά δέματά του έπεσε νεκρός, όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα.

Αναλυτικότερα, τα τοπικά μέσα ανέφεραν ότι ο ύποπτος είχε εντοπιστεί από το FBI και το τοπικό αστυνομικό τμήμα κοντά στο Όστιν. Ο ύποπτος ανατινάχθηκε με μια εκρηκτική συσκευή, σύμφωνα με όσα δήλωσε αξιωματικός στην εφημερίδα Austin Statesman. Επίσης, αναφέρθηκαν και πυροβολισμοί στο σημείο, χωρίς περισσότερες πληροφορίες να έχουν γίνει γνωστές.

Το χρονικό των

βομβιστικών επιθέσεων

Η πρώτη βόμβα εξερράγη στις 2 Μάρτιου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί στο σπίτι του ο Άντονι Στέφαν Χάουζ, 29 ετών. Δύο ακόμη βόμβες εξερράγησαν δέκα ημέρες αργότερα και συνδέονταν με την πρώτη.

Ο 17χρονος Ντρέιλεν Ουίλιαμ Μέισον σκοτώθηκε στις 12 Μαρτίου όταν μετέφερε το πακέτο βόμβα μέσα στο σπίτι του. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά και η μητέρα του.

Λίγες ώρες αργότερα μια 75χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική τραυματίστηκε από ένα άλλο πακέτο βόμβα. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το πακέτο αυτό ίσως να προοριζόταν για κάποιον άλλο.

Ο πρόεδρος της τοπικής Εθνικής Ένωσης για την Πρόοδο των Έγχρωμων (NAACP) Νέλσον Λίντερν δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι οι δύο νεκροί είχαν σχέση με σημαντικές οικογένειες της αφροαμερικανικής κοινότητας και την ίδια εκκλησία μεθοδιστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα