Νεκρός ο 20χρονος μετά τις σοβαρές συμπλοκές μεταναστών στην Πάτρα – Έντεκα προσαγωγές (εικόνες)

Τα επεισόδια μεταξύ των μεταναστών ξέσπασαν το βράδυ της ΠαρασκευήςΟ 20χρονος μετανάστης που χτυπήθηκε στο κεφάλιΜεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσειςΑπό τις άγριες συμπλοκές τραυματίστηκαν αρκετά ακόμη άτομα11 οι προσαγωγές

Στα τραύματά του υπέκυψε ο 20χρονος αφγανός μετανάστης που χτυπήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια άγριων συμπλοκών μεταξύ ομάδων μεταναστών στο νέο λιμάνι της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαίωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), οι γιατροί επιχείρησαν ανάνηψη, αλλά ο ασθενής δεν τα κατάφερε.

Από τις άγριες συμπλοκές τραυματίστηκαν αρκετά ακόμη άτομα.

Σε 11 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία

Σε 11 προσαγωγές αλλοδαπών έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μετά τον θανάσιμο τραυματισμού του 20χρονου

Επίσης, έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες, τέσσερα φυσίγγια, μία βέργα και πολλές πέτρες.

Σχετικά με τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του 20χρονου Αφγανού, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, τόσο για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, όσο και για τα αίτια της συμπλοκής μεταξύ των αλλοδαπών.

Το χρονικό της αιματηρής σύγκρουσης

Η σύγκρουση ξεκίνησε όταν οι μετανάστες που ζουν στο εργοστάσιο της ΑΒΕΞ επιτέθηκαν στους μετανάστες που ζουν στου Λαδόπουλου σε συνέχεια της μεσημεριανής αναστάτωσης που δημιούργησε βεντέτα και η οποία αποδίδεται στις διαφορές που έχουν μεταξύ τους.

Αποτελεσμα της σύγκρουσης που ήταν άγρια, ήταν, να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι ένας μετανάστης μόλις 20 ετών ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα