Νεκρός άνδρας σε παραλία στην Αρτέμιδα – Πνίγηκε ηλικιωμένος στις Αλυκές Βόλου

Δυο άνδρες περισυλλέγησαν νεκροί σε παραλίες στην Αρτέμιδα Αττικής και στις Αλυκές Βόλου. Άνδρας 84 ετών αυτοκτόνησε με καραμπίνα στη Φωτάδα Τρικάλων.

Στην Αρτέμιδα (σ.σ. Λούτσα), μετά από επιχείρηση του λιμενικού σώματος περισυλλέγει η σωρός άνδρα που βρέθηκε νωρίτερα από λουόμενους στην παραλία της περιοχής. Στο σημείο μετέβησαν το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Το άψυχο σώμα βρισκόταν σε βραχώδη περιοχή όπου έπνεαν δυνατοί άνεμοι. Με τη βοήθεια του λιμενικού έγινε η επιχείρηση περισυλλογής του άψυχου σώματος.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άνδρα άνω των 50 ετών. Η σωρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σπάτων.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε νεκρός από το ΕΚΑΒ στις 14:00 της Πέμπτης (04/07) ένας 85χρονος άντρας από τις Αλυκές. Ο ηλικιωμένος έκανε μπάνιο στην περιοχή και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως από τους λουόμενους που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στη Φωτάδα Τρικάλων τέλος στη ζωή του έβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης (04/07) ένας 84χρονος. Ο ηλικιωμένος που, δεν είχε οικογένεια και ζούσε μόνος του, βρέθηκε νεκρός μετά από αυτοπυροβολισμό μέσα στο σπίτι όπου διέμενε. Δίπλα στον ηλικιωμένο, που δεν είχε προβλήματα με υγεία του, βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: volosday.gr/artemidanews.gr/trikalain.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα