Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο – Νεκροί εντοπίστηκαν τρεις πεζοπόροι στο φαράγγι του Αγίου Λουκά

Η επιχείρηση εντοπισμού των πεζοπόρων είχε ξεκινήσει από το απόγευμα του Σαββάτου, ύστερα από τηλεφώνημα συζύγου του ενός, η οποία δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τουΛίγο μετά τις 12 τα ξημερώματα της Κυριακής, η Πυροσβεστική εντόπισε και ανέσυρε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις τουΛίγο πριν από τις 11 το πρωί, εντοπίστηκαν νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα, σε δύσβατο σημείο στο φαράγγιΣτο ίδιο σημείο βρέθηκε ο τέταρτος της ομάδας, έχοντας τις αισθήσεις του

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής για μία ομάδα πεζοπόρων, που το Σάββατο επιχείρησε κατάβαση στο φαράγγι

του Αγίου Λουκά, στο Ξυλόκαστρο.

Η επιχείρηση εντοπισμού των πεζοπόρων είχε ξεκινήσει από το απόγευμα του Σαββάτου, ύστερα από τηλεφώνημα συζύγου του ενός, η οποία δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του.

Λίγο μετά τις 12 τα ξημερώματα της Κυριακής, η Πυροσβεστική εντόπισε και ανέσυρε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί, εντοπίστηκαν νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα, σε δύσβατο σημείο στο φαράγγι.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε ο τέταρτος της ομάδας, έχοντας τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον εκπαιδευτή των πεζοπόρων.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε και ανασύρθηκε άτομο, από δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Αγίου Λουκά, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 20 Απριλίου 2019

#Εντοπίστηκαν και #ανασύρονται ένα άτομο έχοντας τις αισθήσεις του καθώς και δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, από δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 21 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα