Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21/4

Καλημέρα! Παρασκευή σήμερα και τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις

να του πεις όσα σκέφτεσαι. Εσένα που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η εύνοια της ημέρας σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η απαισιοδοξία που θα σε διακατέχει σήμερα θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ όσο είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν γύρω σου. Μείωσε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις, που αφορούν το μέλλον σας. Όσο για σένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η σημερινή μέρα λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου…

Δίδυμοι

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί σήμερα είναι να πάρεις δεδομένες κάποιες επιτυχίες που βιώνεις σε όλα τα επίπεδα και να σταματήσεις να προσπαθείς για κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι η ικανοποίηση είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα αλλά μπορεί να γίνει παγίδα αν παρασυρθείς και δεν συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Απόφυγε σήμερα να δώσεις υποσχέσεις στο σύντροφό σου, που αύριο δε θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις. Εκδήλωσε τις ανησυχίες που έχεις για τη σχέση σου και μην προσπαθήσεις να τον κρατήσεις με λόγια που δεν ισχύουν. Οι ελεύθεροι γεμίστε την καθημερινότητα σας με αγαπημένες δραστηριότητες, ώστε να αποφύγετε την ανία και την πλήξη που τόσο έντονα σας πολιορκούν.

Καρκίνος

Η ημέρα θα είναι αρκετά δυναμική και εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Θα δεις αρκετά πράγματα να στρώνουν και θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρος για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις και να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, οι διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου για πρακτικά θέματα του σπιτιού μπορούν να λυθούν αν υιοθετήσεις μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντι του και προσπαθήσεις να μην διεκδικείς με απόλυτο τρόπο όλα όσα θέλεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά να θυμάσαι ότι γύρω σου υπάρχουν πολλά άτομα που θα επιθυμούσαν να έχουν σχέση μαζί σου. Στο χέρι σου είναι να τους δώσεις μία ευκαιρία.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σε έχει καταβάλλει σήμερα μια έντονη ανησυχία, αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Στα αισθηματικά σου είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου και μην ενδίδεις επίσης σε εμμονές, που ολοένα και σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος, το βράδυ αυτό μπορείς να ξεκουραστείς και να σχεδιάσεις καλύτερα τις μελλοντικές κινήσεις σου, για να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα, θα κουβεντιάσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις και ενδεχομένως να προβληματιστείς από κάποιες συζητήσεις. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, αν δεις ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις. Καλύτερα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου.

Στην προσωπική σου ζωή, απόφυγε τις εντάσεις και τις χωρίς λόγο διαφωνίες με το ταίρι σου και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται αισθητά. Εσύ που αναζητάς ένα ταίρι, άνοιξε τα μάτια σου γιατί γύρω σου μπορεί να είναι η γνωριμία που επιθυμείς, αλλά λόγω πίεσης και άγχους να μην την βλέπεις.

Ζυγός

Απόψε, αγαπητέ Ζυγέ, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σήμερα αν θέλετε να αφήσετε πίσω σας αυτά που σας πονούν και δεν οδηγούν τη σχέση σας πουθενά. Μην κάνετε πισωγυρίσματα για το καλό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε κάποιες γνωριμίες, αλλά θα είναι επιπόλαιες.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό για αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις και προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις για τις υποθέσεις σου εκείνες που είναι σε στασιμότητα.

Στα αισθηματικά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Πρέπει να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας σήμερα θα είναι ευαίσθητες. Εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η σημερινή θετική όψη σου χαρίζει εύνοια και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, καλύτερα να αποφύγεις τις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς μπορεί να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάρτε στα χέρια σας το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Κυριακή θα είναι κάπως περίεργη για εσένα, με πολλές αιφνιδιαστικές προτάσεις να σου γίνονται και εσύ να μην μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται από πίσω τους. Πάντως, πρέπει να γνωρίζεις ότι η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αρκεί να της το επιτρέψεις.

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι να περιμένετε ευχάριστες και ιδιαίτερα δελεαστικές προσκλήσεις από άτομα που έχετε γνωρίσει τώρα τελευταία.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και θα σε πλημμυρίσει με τάσεις απομόνωσης από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να κάνεις μία ουσιαστική εσωτερική ανασκόπηση, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν παραμένεις αδέσμευτος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, απόφυγέ την και κοίτα μπροστά.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, όσο δύσκολα κι αν σου φανούν, γιατί με σκέψη και υπομονή μπορείς να τα διαχειριστείς όπως πρέπει. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις προς όφελός σου.

Στα αισθηματικά σου, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις.

(myastro.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα