Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό τετράχρονο αγοράκι στο τροχαίο με πρόσφυγες (εικόνες)

Aνείπωτη τραγωδία στη ΘεσσαλονίκηΤο περιστατικό συνέβη στον κόμβο Βρασνών στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της ΠαρασκευήςΣτους 27 ανήλθαν οι τραυματίεςΜεταξύ των παιδιών που επέβαιναν στο βαν ήταν και ένα βρέφος πέντε μηνών

Ένα τετράχρονο αγοράκι νεκρό και 27 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της μετωπικής σύγκρουσης νταλίκας με βαν, που σημειώθηκε το βράδυ

της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικότερα, στους 27 ανήλθαν τελικά οι τραυματίες από τη φονική σύγκρουση ενός βαν που μετέφερε μετανάστες και πρόσφυγες με ένα φορτηγό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη στον κόμβο Βρασνών στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών. Όπως έγινε γνωστό, το βανάκι μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ αυτών και ανήλικους. Πιθανολογείται δε ότι ο οδηγός του ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να τους μεταφέρει παράνομα από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μεταξύ των παιδιών που επέβαιναν στο βαν ήταν και ένα βρέφος πέντε μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα