Νεκρή βρέθηκε η 34χρονη αστροφυσικός που είχε χαθεί στην Ικαρία (video)

Το πτώμα της βρετανίδας αστροφυσικού βρέθηκε σε χαράδραΤο σημείο ήταν κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενεΟ ρόλος του κινητού της

Το πτώμα της άτυχης 34χρονης αστροφυσικού που αγνοούνταν στην Ικαρία βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου.

Η Νάταλι Κρίστοφερ, αγνοούνταν από το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Αυγούστου, όταν πήγε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ. Ο σύντροφος της την καλούσε αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Ανήσυχος και σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό

της.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές ερεύνησαν με επιμονή την περιοχή για τρεις μέρες, με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της αστυνομίας στη δύσβατη περιοχή Κεραμέ, ενώ με τη φωτογραφία της αστροφυσικού αναζητούσαν ταυτόχρονα κάποιον άνθρωπο που μπορεί να την είχε δει και ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού της 34χρονης

Ο επικεφαλής διασωστών Ικαρίας, κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, μίλησε νωρίτερα σήμερα στο OPEN για τις έρευνες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι διασώστες βρέθηκαν στις περιοχές όπου εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά το κινητό, όμως δεν βρήκαν εκεί την κοπέλα. Το τελευταίο στίγμα που εξέπεμψε το κινητό βρισκόταν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζευγάρι, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «το κινητό δεν έκλεισε ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα