Νέα συλλαλητήρια στο Σύνταγμα – Κλειστή η Αμαλίας (εικόνες)

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥΞεχωριστό συλλαλητήριο το ΠΑΜΕΔιαμαρτύρονται για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίαςΟλοκληρώθηκε το μεσημέρι η πορεία των συνταξιούχων

Σε εξέλιξη είναι το νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα μέτρα του πολυνομοσχεδίου, σε συνέχεια της χθεσινής 24ωρης

γενικής απεργίας. Κλειστή είναι αυτήν την ώρα, η λεωφόρος Αμαλίας.

Ξεχωριστό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, ενώ οι μεγαλύτεροι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς της χώρας διαδηλώνουν στην πλατεία Συντάγματος.

Η ΓΣΕΕ διαμηνύει πως συνεχίζει τον αγώνα της «ώστε να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία», ενώ η ΑΔΕΔΥ προειδοποιεί πως ο αγώνας θα κλιμακωθεί με νέες παλλαϊκές κινητοποιήσεις για να καταργηθούν παλαιά και νέα μνημόνια και να ανατραπεί η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική Κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΔΝΤ και κεφαλαίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου διοργανώνει συναυλία στην πλατεία Συντάγματος, με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η πορεία των συνταξιούχων

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η πορεία των συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας. Με σύνθημα «μία είναι η απάντηση, ξεσηκωμός, οργάνωση, αγώνας», οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές ενώσεις διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία, όπως αναφέρουν, «θα εφαρμόσει την προσωπική διαφορά που θα φέρει περικοπές στις συντάξεις έως και 18%».

Keywords
Τυχαία Θέματα