Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την δολοφονία παίκτη στη Βραζιλία (εικόνες – video)

Στη Βραζιλία και όχι μόνο συνεχίζει να συγκλονίζει η σοκαριστική δολοφονία του παίκτη της Σάο Πάολο, Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας, και στο φως της δημοσιότητας ήρθε η κατάθεση της γυναίκας-φέρεται να δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από το θύμα-του επιχειρηματία, ο οποίος ομολόγησε το φόνο.

Η σύζυγος του άνδρα που σκότωσε και ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα του 24χρονου παίκτη κατέθεσε ότι όταν ξύπνησε, στο πατρικό της, είδε μπροστά της τον ποδοσφαιριστή να τρίβει

το πέος του. Στη συνέχεια ο άνδρας της τον μαχαίρωσε.

#Futbol #FueraDelCampo El asesinato de Daniel Correa Freitas sigue dando qué hablar -> https://t.co/mKQXkZzCgf | pic.twitter.com/RLVQkM5m3k

— Visionnoventa.net (@visionnoventa) 6 Νοεμβρίου 2018

«Η Κριστιάνα επιβεβαιώνει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Ντανιέλ, αλλά δεν είχε προλάβει να τη βιάσει. Ήταν μεθυσμένη κοιμόταν και σκέφτηκε ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο. Όταν τον είδε από πάνω της άρχισε να ουρλιάζει», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας. Γνωστό έγινε και το πόρισμα της νεκροψίας που αναφέρει πως ο θάνατος προκλήθηκε από μαχαιριές. Ο ποδοσφαιριστής ήταν μερικώς αποκεφαλισμένος και τα γεννητικά όργανα του αφαιρέθηκαν μετά το θάνατό του.

El engaño a la Policía para librarse del asesinato y mutilación de Daniel Correa https://t.co/iG312hWs2j vía @marca

— miguel carrasco (@miguelcarrasc22) 6 Νοεμβρίου 2018

Η γυναίκα του κατηγορούμενου δήλωσε συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν αλλά ξεκαθάρισε πώς δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη στη δολοφονία του. Σοκαρισμένη είναι και η κόρη του ζευγαριού της οποίας τα 18α γενέθλιά της εξελίχθηκαν σε μια τραγωδία.

SEGURANÇA: Em depoimento, Cristina Brittes conta que ao pedir ajuda solicitou que ajudassem Daniel Correa, e que o jogassem na rua, mesmo sem roupa. Porém, ao invés disso, Cristina afirma que o jogador… https://t.co/mizf2TuzL7

— Balanço Geral Curitiba (@BGeralCuritiba) 6 Νοεμβρίου 2018

Να αναφέρουμε ότι πριν δολοφονηθεί, το θύμα είχε κληθεί από την οικογένεια του επιχειρηματία σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κουριτίμπα στις 26 Οκτωβρίου για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 18α γενέθλια της κόρης του ζευγαριού. Την επόμενη μέρα ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του δεν αισθάνθηκε καλά και πήγε να κοιμηθεί.

Σύμφωνα ήταν καλεσμένος στο σπίτι της οικογένειας όπου και εκεί συνεχίστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις. Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο πάρτι της οικογένειας είπε στην αστυνομία όλοι έπιναν και μιλούσαν. Η Κριστιάνα και η κόρης της Αλάνα πήγαν για ύπνο και λίγα λεπτά αργότερα ο Ντανιέλ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

#Entérate surgen más pruebas de que el asesinato del futbolista Daniel Correa pudo ser un crimen pasional ⚽

Keywords
Αναζητήσεις
νομοσ κατσελη εξεταση μαρτυρα
Τυχαία Θέματα