Νέα στοιχεία για τον serial killer της Κύπρου – Έβαζε τις σορούς σε βαλίτσες

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον serial killerΤι ομολόγησε ο ίδιος στις ΑρχέςΣυνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άτυχων γυναικών

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, για τη δράση του 35χρονου serial killer της Κύπρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται

να ομολόγησε στις Αρχές ότι έβαλε τις σορούς της μητέρας και της 8χρονης κόρης της από τη Ρουμανία, αλλά και της κόρης αλλά και της 30χρονης Μαρικάρ, σε βαλίτσες, και στη συνέχεια τις πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη. Σημειώνεται πως έχει ήδη ληφθεί δείγμα νερού από την Κόκκινη Λίμνη, το οποίο θα σταλεί για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η επικινδυνότητα του νερού.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι έρευνες των κυπριακών Αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, έτσι ώστε να εντοπιστούν οι σοροί των γυναικών που δολοφόνησε ο «Ορέστης».

Αυτή την ώρα οι Αρχές επικεντρώνονται στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη εκ νέου η έρευνα για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.

Mέλη της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται στο σημείο. Αυτή την ώρα το βλέμμα των Αρχών βρίσκεται και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη εκ νέου η έρευνα για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra. Mέλη της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται στο σημείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα