Νέα στοιχεία για την υπόθεση του 21χρονου φοιτητή – Τον σκότωσαν μετά την εξαφάνισή του

Ο 21χρονος έχει πολλά τραύματα και φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμαΑστυνομικοί εκτιμούν ότι δολοφονήθηκε τρεις με τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισή τουΤο χρονικό της εξαφάνισης του φοιτητή

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα το Σάββατο νεκρός στην ευρύτερη περιοχή της Καλύμνου, στην οποία χάθηκαν τα ίχνη του, πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή – Τον ξυλοκόπησαν άγρια στο κεφάλι

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα

με τον ιατροδικαστή, που πραγματοποίησε την νεκροψία, ο άτυχος 21χρονος έχει πολλά τραύματα και φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα.

Δείτε επίσης: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος στην Κάλυμνο – Στα χέρια του ιατροδικαστή η σορός (εικόνα)

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης ότι το σημείο όπου βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής δεν είναι το σημείο του εγκλήματος, αλλά δολοφονήθηκε αλλού, γεγονός που προκύπτει από τις εκδορές που εντοπίστηκαν στη σορό του.

Ακόμη, στο σώμα του 21χρονου εντοπίστηκαν «τσιμπήματα» από ζώα.

Παράλληλα ο ιατροδικαστής πιστοποιεί πως ο δράστης έσυρε το πτώμα του φοιτητή στο σημείο ίσως μερικές ώρες πριν εντοπιστεί το πτώμα μιας και το συγκεκριμένο μέρος είχε ελεγχθεί από όσους συμμετείχαν στις έρευνες τις προηγούμενες ημέρες.

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι δολοφονήθηκε τρεις με τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισή του

Πλέον, αστυνομικοί εκτιμούν ότι δολοφονήθηκε τρεις με τέσσερις μέρες μετά από την εξαφάνιση.

Αυτό δε, που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως σε άλλο σημείο του νησιού είχε εντοπιστεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ακριβώς ίδια με αυτά του 21χρονου

Ο άτυχος φοιτης φορούσε το ένα παπούτσι του και έλειπε η μπλούζα του. Τον φοιτητή εντόπισε ένας νεαρός που μάζευε χόρτα στη περιοχή.

Σοκαριστική φωτογραφία από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος φοιτητής

Νέα σοκαριστική φωτογραφία από το σημείο που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου ο 21χρονος φοιτητής από την Κάλυμνο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Σοκαριστική φωτογραφία από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος φοιτητής

Ο άτυχος φοιτητής φαίνεται να είναι στο έδαφος, πεσμένος μπρούμυτα.

Το χρονικό της εξαφάνισης του φοιτητή

Ο φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 19 Νοεμβρίου από το κέντρο της Καλύμνου. Είχε πάει τις τελευταίες ημέρες στο νησί για να δει την οικογένεια του. Η μητέρα του υπηρετεί ως δασκάλα στη Κάλυμνο.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βγήκε με το ποδήλατό του από το σπίτι του στη Χώρα για να κάνει μία βόλτα στο νησί. Το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι.

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε παρατημένο το ποδήλατό του το απόγευμα της εξαφάνισής του και συγκεκριμένα, μόλις 5 ώρες μετά, σε μονοπάτι που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία, όμως όσο και αν ερευνήθηκε η συγκεκριμένη περιοχή δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του νεαρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα