Νέα στοιχεία επιβαρύνουν τον 19χρονο για το έγκλημα – Αυτός φέρεται να χτύπησε τη φοιτήτρια με το σίδερο

Δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου βρέθηκαν στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι η 21χρονηΤαυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα και των δύο νεαρών σε μπουκάλια και σε ποτήρια μέσα στο σπίτι στους ΠευκούςΔεν φαίνεται να υπάρχει τρίτος δράστης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, μετά την ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων του 19χρονου στο ηλεκτρικό σίδερο.

Χθες, έγινε γνωστό ότι 19χρονος κρατούσε το ηλεκτρικό

σίδερο με το οποίο φέρεται συνέθλιψε το κεφάλι της άτυχης φοιτήτριας.

Είχε καταφέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην άτυχη κοπέλα, οι οποίες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή θα μπορούσαν να έχουν επιφέρει έτσι κι αλλιώς τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας αν δεν είχε προηγουμένως πνιγεί.

Ταυτόχρονα ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου, πάνω σε μπουκάλια, ποτήρια μέσα στο σπίτι τους Πευκούς, τόπο μαρτυρίου της Ελένης Τοπαλούδη.

Δεν φαίνεται να υπάρχει τρίτος δράστης

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό 4ης ανθρώπινης παρουσίας ή 3ου δράστη, στον τόπο της δολοφονίας, παρά μόνο κάποια δικαιολογημένα γενετικά αποτυπώματα.

Πλέον, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν αν οι δύο νεαροί είχαν καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα