Παπασταθόπουλος: Αχ, Ελλάδα μου, δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτή την τραγωδία

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται με την Άρσεναλ σε περιοδεία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, αλλά με ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του τοποθετήθηκε για τις τραγικές στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι στην ανατολική Αττική.

Ο διεθνής άσος βρίσκεται-όπως και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος-στην Σιγκαπούρη για φιλικά με την Άρσεναλ. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του μία φωτογραφία από ένα καναντέρ την ώρα που προσπαθεί να σβήσει την πυρκαγιά η οποία έγραφε: «Αχ, Ελλάδα

μου. Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτή την τραγωδία».

Να αναφέρουμε ότι η τραγική είδηση για τις φονικές πυρκαγιές στη χώρα μας έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Όπως ήταν φυσιολογικό για τις εξελίξεις ενημερώθηκαν και οι Έλληνες αθλητές οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Δείτε το σχετικό ποστ στη σελίδα του Έλληνα αμυντικού:

Ρέι Πάρλουρ: Ο Σωκράτης είναι παίκτης μεγάλων αγώνων, με ηγετικές ικανότητες

Την ίδια στιγμή ο Ρέι Πάρλουρ, Αγγλος πρώην μέσος, που αγωνίστηκε στην Αρσεναλ από το 1992 έως το 2004, δήλωσε πεπεισμένος για την ποιότητα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. «Η Άρσεναλ χρειάστηκε να βελτιώσει την άμυνά της μετά την περασμένη σεζόν και ο Έμερι έθεσε σαφώς αυτή την προτεραιότητα αυτό το καλοκαίρι», υπογράμμισε ο Πάρλουρ στο «bWIN».
«Νομίζω ότι ο Σωκράτης είναι μια καλή μεταγραφή. Είναι ένας παραδοσιακός αμυντικός στο καλούπι του Τόνι Ανταμς. Είναι πολύ έμπειρος, είναι παίκτης μεγάλων αγώνων, με ηγετικές ικανότητες. Το γεγονός ότι γνωρίζει Ομπαμεγιάνγκ και Μχιταριάν τόσο καλά είναι ένα μπόνους σημαντικό», πρόσθεσε ο 45χρονος Άγγλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα