Νέα επιχείρηση των αρχών στα Εξάρχεια για ναρκωτικά – Ξεπέρασαν τις 15 οι προσαγωγές

Νέα επιχείρηση των αρχών έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου στην περιοχή των Εξαρχείων αλλά και στην οδό Πατησίων

Τις επιχειρήσεις πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Συνελλήφθησαν τουλάχιστον επτά άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, οι πέντε συνελήφθησαν στην Πλατεία Εξαρχείων. Πρόκειται για τρεις Τυνήσιους, έναν Αιγύπτιο και έναν ημεδαπό που , εμπλέκονται, σύμφωνα με την αστυνομία, διακίνηση και εμπορία και κατοχή ναρκωτικών στην περιοχή. Συνολικά, κατασχέθηκαν 65 συσκευασίες κάνναβης,

έτοιμες για διάθεση.

Επιπλέον, από την πλατεία των Εξαρχείων προσήχθησαν άλλα 10 άτομα, εννέα αλλοδαποί και ένας Έλληνας, που εξετάστηκαν για ενδεχόμενη συμμετοχή τους.

Στη δεύτερη επιχείρηση συνελήφθησαν, στην περιοχή των Πατησίων, δύο Έλληνες, οι οποίοι επίσης προωθούσαν και διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή των Εξαρχείων. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες ηρωίνης και 2 συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες για διάθεση.

Όλοι οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στο τμήμα, μέχρι να σχηματιστεί εις βάρος τους δικογραφία και η υπόθεση να λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα