ΝΔ για Τσίπρα – «Είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι κλέβεις εκκλησία»

Πριν καλά-καλά τελειώσει η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η ΝΔ έσπευσε να τη σχολιάσει και μάλιστα αιχμηρά.

Για το λόγο αυτό χρησιμοποίησε ένα παλιό tweet του Γιάννη Ραγκούση, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε «κηπουρό» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Aντί σχολίου, στη συνέντευξη του κ. Τσίπρα,

θα θυμίσουμε μια φράση του σημερινού “κηπουρού του” Γιάννη Ραγκούση: Ο Τσίπρας είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι πλέον όταν τον επικρίνεις είναι…σαν να κλέβεις εκκλησία», ανέφερε η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Τσίπρας: Ο νεοδεξιός Χρυσοχοΐδης έρχεται να μετατρέψει το νόμος και τάξη σε νόμο και πάταξη

Επίθεση κατά μέτωπο εξαπέλυσε ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του όχι μόνο στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά και στην κυβερνητική πολιτική για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα θέματα ασφαλείας, λέγοντας ότι η ΝΔ καταλύει κάθε έννοια κράτους Δικαίου.

«Το πιο σοκαριστικό ήταν η “οργουελική” προσπάθεια από κάποια “παπαγαλάκια” να προσάψουν απίστευτες κατηγορίες σε έναν φιλήσυχο άνθρωπο, το σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στο Κουκάκι και κατηγόρησε τον «νεοδεξιό» Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι «έρχεται να μετατρέψει το νόμος και τάξη σε νόμο και πάταξη».

Πηγή: ΝΔ για Τσίπρα – «Είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι κλέβεις εκκλησία» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα