Μύδροι Πολάκη για Καμπουράκη: Με σιχάματα και σκουπίδια ασχολούμαι μία φορά

«Άστραψε και βρόντηξε» κατά του Δημήτρη Καμπουράκη ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή την απάντηση του δημοσιογράφου στο σχόλιο που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, για την προσβλητική «πλάκα» σε βάρος τυφλών που έκαναν με τον Τάκη Χατζή στην εκπομπή τους στον ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμπουράκης με ένα αιχμηρό του κείμενο στο liberal.gr, επιτέθηκε στον κ. Πολάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Σου είχα γράψει να μην τα βάζεις μαζί μου γιατί δεν σε παίρνει, αλλά εσύ το βιολί σου».

Ωστόσο, η απάντηση του δημοσιογράφου φαίνεται πως εξόργισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας,

ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Καμπουρακη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ” σου. Ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια, θλίψη και μίσος για να δικαιολογήσεις τη νέα αργομισθία, την οποία εγκαινίασες με το ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς».

«Πάρ’το χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανιά, ως υποψήφιος βουλευτής γιατί μετά θα’ μοιαζε η όψη σου με το κάρβουνο της ψυχής σου από το μαύρισμα που θα πάθαινες…», κατέληξε ο κ. Πολάκης στην ανάρτηση-απάντηση προς τον κ. Καμπουράκη.

Η σχετική ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα