Μουρίνιο: Θα αντάλλαζα το τρόπαιο με τις ζωές που χάθηκαν στο Μάντσεστερ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να πανηγύρισε ξέφρενα για την κατάκτηση του τροπαίου του Europa League, όμως η τραγωδία στο Μάντσεστερ έχει αφήσει βαθιά τα σημάδια της στους Άγγλους.

Ο Special One παραδέχτηκε ότι θα ήθελε, εάν γινόταν να ανταλλάξει το Europa League Cup με τις ζωές που χάθηκαν.

Χαρακτηριστικά είπε: «Αν θα μπορούσα να ανταλλάξω

τη ζωή των θυμάτων με αυτό το κύπελλο, τότε θα το έκανα αμέσως. Θα ήταν περιττό και να το σκεφτώ δύο φορές. Αν αυτό το Κύπελλο κάνει την πόλη του Μάντσεστερ να είναι λίγο πιο ευτυχισμένη; Ίσως, όμως εμείς κάναμε απλά τη δουλειά μας».

Το τρόπαιο αυτό είναι εκείνο που έλειπε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να μπει στο κλειστό κλαμπ των πέντε ομάδων (Άγιαξ, Τσέλσι, Γιουβέντους, Μπάγερν οι άλλες), που έχουν κατακτήσει όλα τα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

«Για μένα είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο της καριέρας μου, γιατί είναι το τελευταίο. Έτσι αντιμετωπίζω τα πράγματα. Φυσικά, το Champions League είναι μεγαλύτερο από το Europa, αλλά αυτό είναι το πιο πρόσφατο και σε αυτό τα συναισθήματα είναι ακόμα έντονα,» τόνισε, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι, κάποια στιγμή, μετά την λήξη του αγώνα, φώναξε στους εκπροσώπους τύπου: «Είμαι ακόμα ο Νο. 1! Μη με αμφισβητείτε»!

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα