Συγκλονίζει ο αδελφός του Ψάλτη: Ο Στάθης είχε «πεθάνει» και ξαναγύρισε από θαύμα

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας έκανε μια συγκλονιστική μαρτυρία για τον ηθοποιό.

Αποκάλυψε ένα γεγονός που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι σήμερα ενώ αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνάει μετά τον χαμό του αδελφού του.

«Ο Στάθης ήταν 2 ετών και εγώ 8 όταν στον Πύργο της Ηλείας, όπου ζούσαμε με τους γονείς μας, εκείνος ξαφνικά «πέθανε». Ή τουλάχιστον τον νομίζαμε πεθαμένο. Γρήγορα τον βάφτισαν στο σπίτι κάποιοι συγγενείς μας και αμέσως μετά ξαναγύρισε στη ζωή. Ήταν σαν θαύμα. Όλα ξαφνικά τα έκανε ο Στάθης, όπως και τώρα.

Όταν έμαθα ότι ο Στάθης έχει καρκίνο, έχασα ξαφνικά τον βηματισμό μου και άρχισα να κινούμαι με το μπαστουνάκι. Το σοκ ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου…», δήλωσε στην espresso.

Και συνέχισε: «Έχασα τη ζωή μου, έσβησαν όλα όταν τον έχασα. Τον λατρευτό μου! Ήμουν στο νοσοκομείο από το πρωί έως και το βράδυ για 20 μέρες. Ποτέ δεν βγήκα να το πω γιατί δεν ήθελα να το προβάλω». Αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του Στάθη Ψάλτη είχε αρρωστήσει και η κόρη του Μαρία, γεγονός που τους ανησύχησε πολύ.«Πήρε ένα μικρόβιο από το νοσοκομείο και κόντεψε να πάθει πνευμονία το κορίτσι. Είναι κοντά μου η Μαρία, με παίρνει τηλέφωνο».

Ενώ αναφέρθηκε και στις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού. «Εκεί ήμουν και ανήμερα το Πάσχα που μου ζήτησε το απόγευμα να του τρίψω τα πόδια του, αλλά και να του λυγίζω τα γόνατα…Το βράδυ κατά τις 20.00 με πήρε η ανιψιά μου για να μου πει ότι τον βάλανε στην εντατική. Ακόμα και τις τελευταίες στιγμές το μυαλό του ήταν καθαρό και πάντα με το δικό του χιούμορ μας πείραζε».

Keywords
Τυχαία Θέματα